De ce s-a despărţit Ștefan Bănică de Camelia Constantinescu. Cu ce vedetă a înşelat-o pe mama primului său copil

Ștefan Bănică, una dintre cele mai cunoscute figuri din showbiz-ul românesc, a fost implicat în mai multe relații importante de-a lungul timpului, printre care și cea cu Camelia Constantinescu, mama primului său copil, Radu Ștefan.

04 apr. 2024, 09:04
De ce s-a despărţit Ștefan Bănică de Camelia Constantinescu. Cu ce vedetă a înşelat-o pe mama primului său copil
De ce s-a despărţit Ștefan Bănică de Camelia Constantinescu. Cu ce vedetă a înşelat-o pe mama primul său copil

În prezent, artistul este căsătorit cu Lavinia Pârva, însă înainte de aceasta a avut două mariaje, cu Andreea Marin și Mihaela Rădulescu. Înainte de aceste căsătorii, Ştefan Bănică a avut o relație cu Camelia Constantinescu, care s-a încheiat într-un mod destul de tumultuos, scrie Click!. Despărțirea lor a fost adesea asociată cu presupusa infidelitate a artistului. Presa de la acea vreme specula că infidelitatea ar fi fost principalul motiv al separării, mai ales că Ștefan Bănică a fost asociat cu o altă relație în acea perioadă, și anume cea cu Andreea Marin.

Citeşte şi: Diana Matei, despre începutul relaţiei cu soţul ei, Marian Cleante. „Bărbatul meu ţigan, doi copii, mai mare cu zece ani!” VIDEO

După despărțire, Radu Ștefan, fiul lor, a continuat să se afle în centrul atenției. Chiar dacă tatăl său este un cunoscut artist, Radu Ştefan a urmat propria sa cale în muzică și actorie, fără a solicita sau a primi ajutor din partea părinților săi în cariera sa. Acesta a subliniat faptul că părinții săi îi oferă doar suport moral și că nu au intervenit în mod activ pentru promovarea sa în lumea artistică.

Citeşte şi: Ema Karter se retrage temporar din industria filmelor pentru adulţi. Vedeta a suferit o operaţie BBL: „Am zis să fac şi eu că n-a murit nimeni”

„Nu se implică deloc pe partea profesională, el e să zicem suport moral, la fel și mama, dar pe partea profesională nu se implică nimeni. Dacă prind acel eveniment, l-am prins pentru că l-am prins eu, dacă nu-l prind, nu l-am prins pentru că nu l-am prins. Nu o să vină să zică: îl băgăm pe fi-miu sau ceva! Nu a făcut niciodată chestia asta și sincer nici nu-mi doresc”, a mărturisit Radu Ştefan Bănică pentru Playtech.