Cați bani trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să bei o bere deținută de tatăl lui Ruby

Ruby este recunoscută ca una dintre cele mai faimoase artiste autohtone. Totuși puțină lume știe că tatăl ei are un restaurant în Constanța. Iată despre ce este vorba și cât costă să bei o bere acolo

22 aug. 2023, 15:05
Cați bani trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să bei o bere deținută de tatăl lui Ruby
Cați bani trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să bei o bere deținută de tatăl lui Ruby

Ruby este recunoscută ca una dintre cele mai remarcabile artiste din țara noastră. În ciuda faptului că a fost întotdeauna deschisă în relația cu admiratorii ei, vedeta a evitat să discute frecvent despre familia sa. Ceea ce se cunoaște este că artista a fost crescută de bunica sa, care a îndeplinit rolurile de mamă și tată pentru ea.

Citeste si: Ruby renunță definitiv la operațiile estetice. Ce a făcut-o să ia această decizie: „Am avut niște probleme de inconștiență”

În prezent, cântăreața se îngrijește în continuare de aceasta, pentru a se asigura că nu îi lipsește nimic. Cele două locuiesc sub același acoperiș. În ceea ce îl privește tatăl său, acesta nu este nici el un străin pentru lumina reflectoarelor. El a avut o apariție în trecut în emisiunea „Chefi la cuțite”, unde a discutat, printre altele, despre afacerea pe care o deține în Constanța.

Deși Ruby afișează mereu un zâmbet pe chip în fața admiratorilor săi, înăuntrul ei încearcă să ascundă câteva amintiri din copilărie care au avut un impact profund asupra sa. Puțini sunt cei care cunosc faptul că părinții vedetei au luat decizia de a se despărți, iar o parte semnificativă din viața ei a fost crescută de bunica sa.

Cu toate acestea, artista și-a iertat părinții și are, în continuare, o legătură frumoasă cu cei care i-au dat viață. Ruby este foarte mândră de tatăl ei, iar ori de câte ori ajunge la Constanța îl vizitează la restaurantul pe care el îl deține acolo.

„Suntem la tati la burgherie. Ia uitați ce le frige acolo! Cel mai spectaculos burger este făcut chiar de tatăl meu”, spunea artista pe pagina sa de Instagram.

Cei care iau în considerare să viziteze locația ar trebui să știe că prețurile sunt accesibile pentru diverse bugete. Ca exemplu concret, costul unei beri începe de la 9 lei și poate ajunge până la 15 lei.

Tatăl lui Ruby a participat la Chefi la cuțite

în 2021, Manuel Grigore și-a încercat norocul în show-ul culinar, acolo unde a gătit cartofi umpluți cu carne, după o rețetă moștenită din familie. Printre altele, bărbatul a făcut câteva dezvăluiri despre viața sa.

„Am o cârciumă în Centrul vechi, în Constanța, unde vindem grătare, burgeri. Eu le gătesc. Am lucrat ca ospătar pe timpuri. Am plecat în Italia și am stat acolo 27 de ani. Am luat-o și pe soția mea. Ruby a stat cu bunica acasă.

Am lucrat de la 16 ani la o întreprindere de prelucrare a lemnului. Pe mine m-a costat, mi-a scăpat pe mână un cuțit și mi-am tăiat două degete. La 16 ani am cunoscut-o pe soția mea, la 16 ani jumătate a rămas însărcinată cu Ruby. Am devenit tată la 18 ani. Cu Claudia mă mândresc în suflet. Nu îmi place să spun că sunt tatăl Claudiei (alias Ruby) pentru că pare că profit de fata mea. Cu mama Claudiei am stat până la 36 de ani. Mi-a dat prea multă libertate. Nu exista ea, existam doar eu. Am fost puțin golan, dar am iubit-o. Acum sunt recăsătorit”, a povestit bărbatul la Antena 1.

Citeste si: Ruby, primele imagini cu burtica de gravidă? Cum comentează vedeta ipostaza în care a apărut: „Mă ia mamaia la ochi”