Ruby renunță definitiv la operațiile estetice. Ce a făcut-o să ia această decizie: „Am avut niște probleme de inconștiență”

Ruby este extrem de deschisă atunci când vine vorba despre viața personală. Vedeta a recunoscut câte operații estetice are.

16 aug. 2023, 20:17
Ruby renunță definitiv la operațiile estetice. Ce a făcut-o să ia această decizie: „Am avut niște probleme de inconștiență”
Ruby renunță la operațiile estetice

Ruby este o persoană foarte deschisă atunci când vine vorba de viața sa personală și nu s-a ferit niciodată să recunoască câte operații estetice are sau să vorbească despre traumele cauzate de unele dintre ele.

Artista a ajuns pe mâna medicului estetician de la o vârstă fragedă, chiar după ce a împlinit 18 ani, pentru că se simțea complexată.

În urmă cu ceva timp, Ruby a avut probleme la nivelul sânilor, din cauza unor intervenții chirurgicale greșite. Acum, vedeta mărturisește că nu mai vrea să audă de astfel de operații și că se simte bine în corpul ei așa cum e.

Citește și: Ruby, primele imagini cu burtica de gravidă? Cum comentează vedeta ipostaza în care a apărut: „Mă ia mamaia la ochi”

„Acum sunt OK, sunt frumoși, sănătoși, mulțumesc lui Dumnezeu! Îi iubesc! Da, am terminat, îi mulțumesc lui Dumnezeu! (n.r. cu intervențiile). Au fost 7 ani în care am fost complexată, dar mă obișnuisem deja cu complexul, îl acceptasem ca parte din mine.

Nu o pun la curent cu toate chestiile ăstea. (n.r. pe bunica ei). Îi zic, dacă e, când mi-e rău, dar nu vreau să o îngrijorez în vreun fel. Exact, normal, ca orice mamă, vrea să știe că sunt bine!”, a declarat Ruby pentru ego.ro.

Citește și: Ruby, pusă la zid de propria bunică. Ce a nemulțumit-o pe bătrână: „Mamaia mereu a fost obsedată de frumusețe”

Artista recunoaște că supă intervenția de la nivelul sânilor nu a avut grijă așa cum trebuia de ea, așa că a început să aibă probleme grave. În 2019, a fost supusă la o a treia intervenție la nivelul bustului.

„Am avut niște probleme de inconștiență, am făcut niște mișcări greșite și niște intervenții care nu erau necesare, în urma cărora am suferit! Acum sunt bine, îi mulțumesc lui Dumnezeu! Nu am mai fost nici nebună, nu am mai cărat lucruri, nu am mai spart lemne cu toporul! Am fost liniștită și sunt foarte bine, mulțumită doamnei doctor Elena Martin. Nu este vorba că mi-a luat mult timp ca să am încredere în dânsa, însă a durat mult până mi-am făcut curaj ca să fac o nouă intervenție la sâni”, a mai spus Ruby.

În trecut, operațiile estetice reprezentau o necesitate pentru Ruby, dar acum regretă unele decizii pe care le-a luat.

„Îmi e efectiv rușine să vorbesc despre asta. De proastă, mi-am pus implanturi. Nu recomand fetelor să facă ce am făcut eu. E atât de complicat… și pleacă din liceu. Eu aveam sânii foarte mari. Mi se părea prea mult pentru mine la momentul acela și am făcut o reducție. Am făcut treaba asta după ce am terminat liceul.

După ceva ani am văzut că la modă erau sânii cum îi aveam în liceu. Și am ce?! Eu nu sunt la modă?! Și mi-am făcut implanturi de silicon. Nu pot să… Nu-mi plac sânii mei în momentul acesta. Ar trebui să-mi scot implanturile. Nu am atât timp cât să-mi permit să stau la pat. Am complicat și eu lucrurile că a doua zi eram pe scenă. Sânul stâng nu e de ieșit în oraș… Trebuia să-mi fac lucrul acesta de multă vreme”, a mai spus artista.