Ruby, primele imagini cu burtica de gravidă? Cum comentează vedeta ipostaza în care a apărut: „Mă ia mamaia la ochi”

Ruby a apărut într-o ipostază neașteptată, cu burtica la vedere. Cum comentează cântăreața imaginile care au apărut în mediul online.

15 mai 2023, 17:34
Ruby, primele imagini cu burtica de gravidă? Cum comentează vedeta ipostaza în care a apărut: „Mă ia mamaia la ochi”

Ruby, pe numele său real Ana Claudia Grigore, a postat în mediul online imagini cu burtica. Ce spune artista despre ipostaza în care s-a afișat pe internet, după ce și-a petrecut o seară alături de prieteni.

Vedeta a publicat o filmcare în care pare că este însărcinată, fanii fiind luați prin surprindere, fiind vorba de prima ei sarcină. Totuși, pentru a nu lăsa loc de interpretări, Ruby a intervenit și a declarat că nu urmează să aducă un copil pe lume.

Aceasta a glumit după ce în ultimul timp bunica ei a început să o sfătuiască să nu mai mănânce atât de mult și să își tragă burta atunci când face poze pentru social media.

Citește și: Ruby, pusă la zid de propria bunică. Ce a nemulțumit-o pe bătrână: „Mamaia mereu a fost obsedată de frumusețe”

„Dacă mă duc acasă cu burta asta iar mă ia mamaia la ochi”, a spus ea, pe pagina de Instagram, după ce s-a delectat cu o înghețată alături de o prietenă foarte bună.

„Trage burta, să nu semenu cu taică-tău cu burtă”, i-a spus bunica lui Ruby acesteia. Bătrâna nu vrea ca aceasta să se îngraș și are grijă să-i amintească mereu acest lucru.

„Uită-te la tine. Crește burta. Te strici, păcat de tine. Păcat de corpul tău. Îți bați joc de el cu mâncarea. Toată ziua mănânci toate prostiile. Se formează burta. Nu mai mânca toate prostiile. Păcat de tine. Treaba ta. Îți pleacă burta înainte… Azi puțin, mâine puțin. Ai grijă, că dacă te strici… Dacă faci burtă nu mai ești bună de nimic. Tu o tragi, dar când uiți”, a mai spus simpatica bunicuță.

Citește și: Momente cumplite pentru Ruby. Vedeta a tras o sperietură zdravănă din cauza bunicii sale

Ruby vrea să devină mamă

Ruby își dorește să devină mamă și știe deja cum își va crește copilul, având deja experiență cu fratele ei mai mic. Vedeta este exigentă cu acesta, mai ales atunci când acesta exagerează cu privitul la televizor sau cu telefonul. Ea e de părere că un copil trebuie să știe puțin de frica părinților, în ciuda iubirii foarte mari. Este gata să aibă un urmaș, iar dormitorul acestuia este deja pregătit, cameta fiind ocupată momentan de bunica ei.