Câți bani trebuie să scoți din buzunar pentru unul dintre cele mai frumoase locuri din România unde tinerii se căsătoresc

Există un loc în România unde tot mai mulți români visează să se căsătoarească. Totuși, prețurile de acolo sunt cât se poate de ridicate. Iată despre ce este vorba.

24 aug. 2023, 09:39
Câți bani trebuie să scoți din buzunar pentru unul dintre cele mai frumoase locuri din România unde tinerii se căsătoresc
Câți bani trebuie să scoți din buzunar pentru unul dintre cele mai frumoase locuri din România unde tinerii se căsătoresc

Zona din România care a devenit o atracție din ce în ce mai mai mare în rândul tinerilor ce doresc să se căsătorească. Acest loc oferă peisaje pitorești și ceremonii cu adevărat remarcabile. Cu toate acestea, trebuie menționat că și costurile asociate acestui loc sunt pe măsură, putând ajunge la niveluri considerabile, de câteva mii de euro.

Citește și: O nouă taxă pentru mașinile de lux. De la ce valoare se aplică impozitarea suplimentară în cazul bolizilor de pe șoselele din România. Cât plăteşti dacă ai Ferrari în garaj

Locul de întâlnire pentru mulți dintre acești tineri este marea, care aduce cuplurile împreună și le leagă pentru totdeauna, întrucât tot mai mulți români aleg să își unească destinele pe nisipul fin al plajei, într-un peisaj desprins din vis, alături de cei mai apropiați prieteni și familie.

Stilul vestimentar devine mult mai relaxat în această atmosferă, deoarece cu valurile în fundal și nisipul sub picioare, exigențele eleganței sunt diminuate. Ceea ce atrage, însă atenția mirilor este atmosfera unică și nonconformistă, care iese în evidență.

Cu toate acestea, cei ce doresc să-și sărbătorească nunta pe plajă sunt dependenți de vreme, deoarece este esențial ca evenimentul să aibă loc într-o zi însorită și senină. De asemenea, trebuie luat în calcul faptul că costurile asociate sunt semnificative.

Tarifele de pornire sunt de la câteva sute de euro și pot ajunge chiar la câteva mii, variind în funcție de cerințe, numărul de invitați și conceptul decorativ ales de cuplurile îndrăgostite ce doresc să-și unească destinele pe plajă, conform observatornews.ro.

Cât costă să îți faci nunta pe plajă în România

În altă ordine de idei, cei interesați de a avea o nuntă într-un peisaj de vis din România nu au posibilitatea să facă acest lucru oricând și în orice fel. În primul rând, trebuie să achite o taxă municipală în jurul sumei de 2000 de lei către primărie. Cu toate acestea, nu se poate nega faptul că organizatorii de evenimente au agendele ocupate în întregime.

De asemenea, există o neplăcere suplimentară pentru cei ce doresc o nuntă pe plajă și nu au rezidența în Constanța. Aceștia trebuie să obțină o viză de flotant sau să aibă însoțit un ofițer de stare civilă din orașul lor natal.

În ciuda acestor obstacole, veștile bune sunt că, în schimbul sumei amintite anterior, specialiștii în organizarea evenimentelor se ocupă de fiecare detaliu. De la flori, meniuri până la decoruri, toate sunt gestionate de experți, iar mirii trebuie să se preocupe doar de ținutele lor și, dacă este cazul, de găsirea unei opțiuni de cazare pentru ei și pentru invitați.

„Tot ce ţine de eveniment este inclus în pachetele noastre, mâncare, băutură, servicii extra, candy bar. Astfel ei trebuie să se ocupe doar de detaliile cele mai simple, cum ar fi să-şi aleagă ţinutele, muzica”, a dezvăluit Loredana Florea, organizator evenimente, pentru publicația citată mai sus.

Citește și: RCA 2023. Schimbare majoră pentru toţi şoferii din România