Câți bani va băga Dumitru Dragomir în buzunar din pensia specială! Fostul președinte LPF urmează să ia bani și retroactiv

Dumitru Dragomir urmează să bage o tonă de bani în buzunar! Fostul lider LPF va încasa în mod retroactiv pensia specială de care beneficiază.

27 dec. 2023, 13:37
Câți bani va băga Dumitru Dragomir în buzunar din pensia specială! Fostul președinte LPF urmează să ia bani și retroactiv
Câți bani va băga Dumitru Dragomir în buzunar din pensia specială! Fostul președinte LPF urmează să ia bani și retroactiv

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a făcut cunoscute detalii referitoare la faptul că urmează să beneficieze de o pensie specială acordată de stat, în urma celor două mandate pe care le-a deținut în calitate de parlamentar.

Citește și: Dumitru Dragomir nu este impresionat de drama prin care trece Irinel Columbeanu. „Nu mi-e milă de omul prost!”

Conform declarațiilor sale, în adiție la pensia obișnuită, Dumitru Dragomir ar urma să primească lunar o sumă suplimentară de 7.000 de lei net, ca recunoaștere a serviciilor aduse în cadrul activității legislative.

Dumitru Dragomir a subliniat că, în prezent, a început să primească pensia specială pentru doar câteva luni, iar în anul următor se așteaptă să primească retroactiv întreaga sumă pe care statul i-o datorează în acest sens.

„Eu în 2024 o să fiu mai sărac. Nu vând nimic, nu am nimic. Jur și cu Biblia în față. Eu nu mă las și îl ajut foarte mult pe fiu-miu, că nu poate să se împartă în atâtea locuri. Eu pe șantier am trei oameni. La anul o să fiu mai bogat, poate, pentru că îmi dau și pensia specială din urmă. Pensia de parlamentar. Acum e lege. Trebuie să îmi dea pensiile din urmă. Am de luat pe câteva luni. Am două legislaturi întregi. 70 și ceva de milioane de lei pe lună (n.r. peste 7000 de lei), atât are un parlamentar. Trebuie să mi-o dea doar pe câteva luni și devin mai bogat”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

Fostul lider al Ligii Profesioniste de Fotbal a dezvăluit că își supraveghează în mod riguros nepoții, impunându-le o restricție strictă privind ora de întoarcere acasă, care nu trebuie să depășească miezul nopții.

„M-am dus la club, toți patronii mă cunosc, am sunat și am întrebat cum pot să fac să văd ce se întâmplă. Am stat o oră, a venit ospătarul și a înghețat când m-a văzut. L-am întrebat dacă a băut ceva și mi-a spus că a băut numai sucuri. L-am întrebat și de cei din jurul lui și mi-a spus că ăia au băut de au stins.

L-am întrebat dacă ăștia se droghează, eu aflu tot, mi-a spus că nu se pune problema. Știu și ce a mâncat, ce a băut, la ce oră pleacă. La fel am făcut și cu cel mare, la ora 12 să fie acasă. Dacă la 12 și 2 minute nu e în casă, s-ar putea să crap cu inima, că mă gândesc că s-ar întâmpla ceva”, a dezvăluit Dumitru Dragomir pentru sursa citată mai sus.

Citește și: Motivul dureros pentru care Dumitru Dragomir nu mai intră în biserică. „Îmi vine rău! Nu suport, durerea e prea mare!”