Motivul dureros pentru care Dumitru Dragomir nu mai intră în biserică. „Îmi vine rău! Nu suport, durerea e prea mare!”

Dumitru Dragomir (77 de ani), fostul şef al LPG, a dezvăluit motivul pentru care a hotărât să nu mai intre niciodată în biserică. Este vorba despre un eveniment tragic carec l-a marcat pe viaţă pe actualul om de afaceri.

11 dec. 2023, 15:42
Motivul dureros pentru care Dumitru Dragomir nu mai intră în biserică. „Îmi vine rău! Nu suport, durerea e prea mare!”
Motivul dureros pentru care Dumitru Dragomir nu mai intră în biserică. "Îmi vine rău! Nu suport, durerea e prea mare!"

Motivul dureros pentru care Dumitru Dragomir nu mai intră în biserică. Fostul șef al LPF a trecut prin tragedia vieţii atunci când unul dintre băieţii lui, Manuel, a murit în somn, la doar 18 ani.

„Eu de când mi-am înmormântat copilul nu mă duc că fac temperatură, nu că nu îmi place. Am o reacție negativă în biserică. De când au murit prieteni de-ai mei, n-am intrat în biserică. Îmi vine rău. Nu suport durerea. Am trecut prin clipe foarte grele. Eu sunt un tip tare. Prin câte am trecut și încă sunt sănătos? Am o minte brici. Îmi aduc aminte de numere de telefon, de tot. Am mai spus-o și o repet. Când te ia dracul, din ușa bisericii te ia. Eu dogmatic devin, dar nu bisericos”, a spus Dumitru Dragomir pentru Fanatik.

Citeşte şi: Dumitru Dragomir, poveste fabuloasă despre cum a pierdut 4 milioane de dolari dintr-un foc: ”Era să alunec cu totul. Copiii mei sufereau”

„Eu nu sunt un tip dogmatic. Cred că există o forță care ne ordonează pe toți, ori e implantată în creier, ori e ceva supranatural care le coordonează pe toți. Pentru că toată lumea e coordonată. Să fie foarte clar. Nu că a spus prof. Ciurea. Părerea mea e că toată lumea e coordonată. Omul e diferit. Nu sunt doi oameni la fel, nici gemeni dacă sunt. Dumnezeu n-a făcut natura ca doi să semene unul cu altul. Și de aceea sunt diferențele de opinie și de înțelegere și de tot. Eu cunosc două cazuri, trei cazuri. Cunosc un caz Gigi Becali, care a fost mai golănaș, mai zburdalnic, le-a făcut pe toate Gigi. Băi, nene, când s-a apucat de o chestie religioasă, au venit avioanele cu bogățiile și i le-au lăsat în curte. Unul care era prieten cu el, Costel Bucur, a zis începând de azi mă las de jocuri de noroc și mă apuc de religie. Tot așa, ca ăsta, cu biserică, stă în genunchi, se roagă două ore, în fiecare zi, toată familia! Uite așa a zburat!”, a mai adăugat Dumitru Dragomir.