HOROSCOP. Câţi bărbaţi te vor părăsi în funcţie de zodie

Norocul pe care îl ai în dragoste este influențat de semnul zodiacal în care te-ai născut. Unele femei au bărbații la picioarele lor, așa că nu există șanse ca ele să fie vreodată părăsite, în timp ce altele sunt frecvent abandonate. Tu în ce situație te afli? Oare câți bărbați te vor părăsi în viață?
Iulian Tudor
10 iul. 2016, 14:11
HOROSCOP. Câţi bărbaţi te vor părăsi în funcţie de zodie

Berbec

Adevărul este că reprezentanții sexului opus cam fug de femeile născute în această zodie. Impulsivitatea îi sperie și îi face deseori să renunțe la relațiile pe care le au cu ele. Dacă te întrebi câți bărbați te vor părăsi în viață, află că este vorba de un număr cam mare, din păcate. Poți să ajungi lejer la cifra opt. Ca să previi aceste decepții amoroase, schimbă-ți atitudinea în cuplu și încearcă să fii mai înțelegătoare și mai calmă.

Citeşte şi Zodia care îşi întâlneşte sufletul pereche în luna iulie şi nu îi mai dă drumul

Taur

Mulți bărbați își doresc să aibă în viața lor o femeie născută în această zodie, așa că sunt slabe șansele ca ei să o părăsească atunci când o vor întâlni. Unul singur va îndrăzni să comită această crimă cu tine, dar fii sigură că va regreta cu vârf și îndesat ceea ce a făcut. Va lupta mult să te recâștige, dar nu va mai avea nicio șansă, mai ales că îți vei găsi fericirea în brațele unuia care chiar va ști să te aprecieze.

Gemeni

De obicei, nativele din Gemeni nu sunt părăsite de bărbați, ci ele oferă o pereche de papuci cu stil. Totuși, au și ele defectele lor într-o relație de cuplu, așa că nu este exclus ca vreo doi reprezentanți ai sexului opus să încerce să le îndepărteze. Dar nici nativele nu se vor lăsa mai prejos, ci pe final le vor crea impresia că ele sunt cele care nu își mai doreau acea legătură de fapt.

Rac

Femeia născută în acest semn zodiacal nu are prea mult noroc în dragoste. Deși are o mulțime de calități, ea nu are șansa să întâlnească un bărbat potrivit. Parcă răsar în calea ei numai cei cu care nu este pe aceeași lungime de undă, motiv pentru care relațiile ei ajung într-un punct mort. Nu o vor părăsi mai mult de trei bărbați, însă dezamăgirea va cântări cât separarea de zece reprezentanți ai sexului opus.

Leu

Niciun bărbat nu îndrăznește să o părăsească pe nativa acestui semn zodiacal. Ea are bărbații la picioarele ei, astfel că cei care au șansa de a avea o relație cu ea se cred extrem de norocoși. Leoaica are parte de multe împliniri pe plan sentimental și nu stă deloc cu teama că vreun reprezentant al sexului opus i-ar putea da vreodată papucii. Probabil că încrederea pe care o are în ea îi asigură succesul în amor.

Fecioară

Spiritul critic excesiv de care dă dovadă femeia născută în acest semn zodiacal îi aduce multe probleme pe plan amoros. Până și bărbatul care o iubește cel mai mult pe lume este în stare să o lase. Numărul celor care vor dori să înceteze orice legătură cu nativa din Fecioară se ridică la cifra… cinci. După ce își vor da seama în ce s-au băgat, unii dintre ei vor face acest pas încă de la începutul legăturii.

Vezi restul zodiilor pe aici.

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Țara bogată care oferă burse pentru studenții români. Se poate aplica online: “Credem foarte mult în sistemul educațional românesc”
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Legea care ar putea influența veniturile românilor, la un pas să fie votată în Parlament
Adevarul
Biserică din secolul al XIX-lea, pusă la pământ. Ambulanța pentru Monumente a ajuns prea târziu VIDEO
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
Schimbări uriașe pentru milioane de români. Se modifică totul la pensie
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”
Cancan.ro
Crimă de Sfinții Constantin și Elena! Și-a găsit părinții morți în casă 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un asemenea preț
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
„Tragedie pe două roți în Vaslui: Tânăra Ionela, aflată la pragul căsătoriei, și-a anunțat destinul în ultimul ei mesaj online – ‘Viața este o călătorie frumoas
MediaFlux
Guvernul „arde” bătrânii la buzunare. Cine sunt seniorii care nu primesc nimic în plus la pensie
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'