Catinca Roman, după moartea mamei sale: „Mulțumesc pentru condoleanțe. O aștept și eu acum pe Oana să vină”

Catinca Roman a făcut primele declarații după moartea mamei ei, Mioara Roman. Fosta soție a lui Petre Roman s-a stins din viață la azil, cu puțin înainte de a împlini 84 de ani.

23 feb. 2024, 11:02
Catinca Roman, după moartea mamei sale: „Mulțumesc pentru condoleanțe. O aștept și eu acum pe Oana să vină”

Mioara Roman, pe numele de fată Mioara Georgescu, a murit la 83 de ani, la azilul din Snagov unde fusese internată de mai multă vreme.

Vestea a fost devastatoare pentru întreaga familie. Oana Roman a aflat de moartea mamei sale în timp ce se află în vacanță în Egipt, cu fiica ei, Isabela, și a fost nevoită să ia primul avion de urgență spre casă.

Citește și Prima reacție a lui Petre Roman, după moartea Mioarei Roman. Fostul premier al României este devastat de durere: „Mă întorc spre țară”

„Vă mulțumesc! (n.r. pentru condoleanțe) O aștept și eu acum pe Oana să vină. Știu că de înmormântare se va ocupa o firmă specializată”, a declarat Catinca, pentru Click!.

Fosta soție a lui Petre Roman a suferit un stop cardio-respirator, chiar cu două luni înainte de a împlini 84 de ani.

Oana Roman a avut și ea o primă reacție după ce a aflat vestea tristă. „Drum lin în lumină, mama mea bună şi frumoasă. Îngerii să te vegheze şi să povesteşti tuturor acolo sus toate lucrurile minunate pe care le povesteai aici. Tot ce sunt îţi datorez. Mulţumesc, mămica mea, pentru tot. Te iubesc şi te voi iubi mereu! Dumnezeu să te ierte şi să te odihnească în pace!”, a fost mesajul sfâșietor postat de Oana Roman, pe rețelele de socializare, după anunțarea decesului mamei sale dragi.

Mioara Roman a fost prima soție a fostului premier al României, Petre Roman. Cei doi au avut o relație care a durat peste trei decenii.

Mioara Roman era internată de o bună perioadă de timp la un azil de lux din Snagov, unde Oana și fiica ei, Isabela, o vizitau tot timpul. Suferea de mai multe probleme de sănătate, starea sa generală fiind vizibil deteriorată, în ultima perioadă. S-a operat de colecist, apoi i-a fost extirpat un lipom infectat și a fost diagnosticată cu Parkinson, mâna dreaptă fiind paralizată. De altfel, cu o recurență îngrijorătoare, a făcut mai multe mai multe accidente vasculare cerebrale.

Citește și Viața de film a Mioarei Roman: o tânără frumoasă care s-a îndrăgostit și s-a căsătorit de două ori. Cine au fost marile ei iubiri