Catinca Roman s-a iubit cu Dan Bittman. Idila a fost dezvăluită chiar de sora Oanei. Ce spune despre Loredana Groza: „M-a aruncat la gunoi”

Catinca Roman s-a iubit cu Dan Bittman. Sora Oanei a fost invitată în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, de pe Pro TV, unde a acceptat provocarea sosurilor picante. Așadar, a făcut extrem de multe dezvăluiri neștiute, pe care nici presa, dar nici publicul, nu le-a aflat până acum.

03 iul. 2023, 12:24
Catinca Roman s-a iubit cu Dan Bittman. Idila a fost dezvăluită chiar de sora Oanei. Ce spune despre Loredana Groza: „M-a aruncat la gunoi”
Catinca Roman s-a iubit cu Dan Bittman

Catinca Roman s-a iubit cu Dan Bittman. Una dintre cela mai „picante” întrebări a fost cea în care sora Oanei Roman a fost nevoită să spună un bărbat celebru cu care s-a iubit în secret.

Citește și: Oana și Catinca Roman, la cuțite! Ce au de împărțit cele două surori: ”E bolnavă, din păcate”

Catinca Roman s-a iubit cu Dan Bittman

Cu ce vedetă din România ai avut o relație pasageră și presa nu a aflat”, spune întrebarea. „Dan Bittman. Ce se bucură lumea, filmați-l pe colegul cum se bucură.”, a fost răspunsul oferit de aceasta.

O altă informație extrem de interesantă oferită de Catinca Roman în cadrul emisiunii a fost cea în care aceasta a vorbit despre adevărata relație pe care o are cu Loredana Groza. Ceea ce nu știu foarte multe persoane este faptul că cele două au fost cândva foarte bune prietene.

Cele două nu au mai fost însă văzute împreună, în ultimii ani, întrucât relația de prietenia s-a degradat foarte tare. „Care a fost vedeta din România pe care ai considerat-o cea mai nocivă prezență din viața ta și de ce”, spune întrebarea primită de Catinca Roman.

Loredana Groza e răspunsul. Am pus foarte mare preț pe prietenia cu ea, am fost foarte implicată, am ieșit, am petrecut multe momente împreună și, la un moment dat, din cauza unor bârfe din anturajul nostru, s-a sucit complet și m-a aruncat la gunoi.

Nu a mai răspuns la telefon, nu am mai putut comunica cu ea. Mulți ani de abia mi-a mai dat bună ziua.  Acum, lucrurile au fost mai ok. Ea nu cred că s-a convins că a fost o bârfă. oamenii sunt influențabili”, a mărturisit Catinca Roman în emisiunea lui Cătălin Măruță.