Oana și Catinca Roman, la cuțite! Ce au de împărțit cele două surori: ”E bolnavă, din păcate”

Oana Roman și sora sa sunt din nou la cuțite. Deși părea că au îngropat securea războiului, cele două surori au ajuns din nou să își lanseze acuzații grave una la adresa celeilalte.

28 iun. 2023, 15:22
Oana și Catinca Roman, la cuțite! Ce au de împărțit cele două surori: ”E bolnavă, din păcate”
Oana și Catinca Roman, la cuțite! Ce au de împărțit cele două surori: ”E bolnavă, din păcate”

Oana și Catinca Roman, la cuțite! După ce Catinca a spus despre sora sa mai mică că este bolnavă și i-a adus mai multe acuze legate de cheltuielile de la azil ale mamei lor, Oana Roman a răbufnit.

Citește și De ce a ales Catinca Roman să nu se căsătorească: „Am făcut multe greșeli”

Oana și Catinca Roman, la cuțite!

Chiar dacă a încercat să păstreze tăcerea și să nu îi răspundă surorii sale, Oana Roman a ținut să aibă ea ultimul cuvânt.

„Ori știm unde e mama pentru că facem o oră pe drum, ori nu știm nici măcar cum se numește locul. Unde și când m-am plâns vreodată cât și cum sunt cheltuielile? Unde și când am spus de unde plătesc? Unde și când am spus cât plătesc din banii mei? Eu sunt „bolnavă”? Sau cine spune cu subiect și predicat că are probleme și ia tratament medicamentos care nu îi permite să conducă mașina până la mama? Și cu asta am încheiat definitiv și revocabil acest subiect. Puteți să sunați și să provocați cât vreți, eu nu voi mai cădea în plasa voastră. Alții da. Eu nu! Dar nici nu mai las pe nimeni să mă calce în picioare”, a scris Oana Roman pe rețelele de socializare.

Războiul dintre cele două surori a repornit, după ce Catinca a făcut în public mai multe declarații controversate cu privire la Oana. Aceasta a spus că s-a săturat să o audă pe sora sa cum se plânge de faptul că ea se ocupă integral de îngrijirea mamei sale, care acum se află internată într-un azil.

„E bolnavă, din păcate (n.r: psihic). Nu plătește din banii ei azilul, ci din pensia mamei. Pensia mamei plus pensia de handicap îi ajung. Nici măcar nu mă mai agit. Oana se face singură de râs. Și dacă ar fi fost adevărat că plătește ea azilul din banii ei, tot nu ar fi trebuit să se laude în gura mare. Lucrurile astea se fac discret, dacă avea ceva cu mine, îmi spunea în privat. Dar, repet, nu plătește nimic pentru mama din banii ei. Eu nu am văzut niciun act, nu știu nimic, nici cum se numește azilul. Și nu pentru că nu aș fi vrut, ci pentru că nu am putut comunica. Oana a uitat de perioada în care mama a avut o depresie, imediat după divorțul de Petre Roman. Sora mea pe atunci nu stătea foarte mult acasă, să-și aducă aminte cine a avut grijă de mama în acea perioadă, cine a stat lângă ea în cele mai negre zile”, a spus Catinca Roman.

Citește și Catinca Roman este în doliu! Tatăl ei a murit: „Un bon viveur și un bărbat elegant”