Boala cumplită cu care a fost diagnosticată Catinca Roman! „Am fost la un specialist care m-a diagnosticat și mi-a dat tratament medicamentos”

Oana Roman a atacat-o în md repetat pe sora sa, Catinca Roman, că nu își vizitează mama, însă se pare că aceasta suferea de o boală cumplită. Nici măcar diagnosticul Catincăi nu a înduplecat-o pe Oana Roman.

17 feb. 2023, 23:32
Boala cumplită cu care a fost diagnosticată Catinca Roman! „Am fost la un specialist care m-a diagnosticat și mi-a dat tratament medicamentos”

În ultima perioada, Oana Roman a lansat o serie de acuzații la adresa surorii ei, Catinca Roman. Totul se trage de la faptul că Oana o critică pe acesta pentru faptul că nu ar fi vizitat-o deloc pe mama lor, Mioara Roman, care în prezent se află într-un azil de bătrâni de lux din Snagov.

Citește și: Oana Roman declară război familiei sale. Ce dezvăluiri face despre Marius Elisei şi Catinca Roman: „Eu am probe, nu scrise, ci audio”

Catinca Roman susține că are motive serioase pentru care nu a vizitat-o pe Mioara și că lucrurile nu sunt deloc atât de simple pe cât par la prima vedere. Sora vedetei susține că a fost diagnosticată cu o boală cumplită, care o pune în indisponibilitatea de a se deplasa.

Moartea tatălui său, Iosif Zilahy, a afectat-o teribil pe Catinca. Aceasta a fost dărâmată de decesul care a avut loc cu peste un an în urmă. Ea a declarat că a avut parte de clipe de coșmar și că sănătatea i-a fost extrem de afectaă.

Boala care a doborât-o pe Catinca Roman

Sora Oanei Roman a dezvăluit că a fost nevoită să apeleze la ajutor specializat și că în prezent urmează un tratament cu antidepresive foarte puternice. Tocmai din acest motiv Catinca nu ar fi putut să își viziteze mama atât de des pe cât ar fi trebuit.

„Sunt pe pastile, pe antidepresive, de când a murit tata. Nu am putut să trec peste dispariția lui, deși la început așa se părea. Eu am fost la un specialist care m-a diagnosticat cu o depresie serioasă și mi-a dat tratament medicamentos. Trebuie să treacă ceva timp ca să-și facă efectul. M-am mutat la fiica mea, Calina, pentru că, pur și simplu, eu am putut să mai stau singură în casă. Culmea, eu care, de felul meu, sunt mai solitară așa. Toată viața am stat singură. Calina a văzut, însă, că mă simțeam rău și a încercat din răsputeri să mă scoată din depresie.

Mama este tocmai în Snagov, iar eu sunt sub tratament antidepresiv și nu mai pot sa conduc până la ea la centru unde este internată. Când iei pastilele așa de puternice, nu poți să mai conduci, este specificat și în prospect. Nu m-am fofilat deloc să merg s-o văd ca nu am de ce. Pentru mine familia a fost foarte importantă, dar lucrurile nu au mers prea bine pe partea asta în ultimii ani și asta m-a consumat foarte tare”, a dezvăluit Catinca Roman, pentru Click!

Citește și: De ce a ales Catinca Roman să nu se căsătorească: „Am făcut multe greșeli”