Catinca Roman spune că mama sa, Mioara, se simte tot mai rău: „Nu poate să vorbească la telefon”

Catinca Roman a dezvăluit informații despre starea de sănătate a mamei ei și a Oanei. Care mai este starea Mioarei Roman.

14 iul. 2023, 23:36
Catinca Roman spune că mama sa, Mioara, se simte tot mai rău: „Nu poate să vorbească la telefon”
Mioara Roman are Alzheimer. Catinca Roman, detalii dureroase despre mama ei. Vedeta o atacă și pe sora sa.

Mioara Roman are Alzheimer. Catinca Roman a oferit recent detalii dureroase despre mama ei. Catinca Roman a dezvăluit că în urmă cu mulți ani mama sa a fost diagnosticată cu Alzheimer, iar de când a fost internată într-un cămin pentru a fi îngrijită corespunzător, între ea și Oana Roman s-a  produs o ruptură puternică.

Catinca Roman a acordat un interviu detaliat pentru Playtech Știri, dezvăluind planurile sale de viitor, experiența vacanței și dorințele personale, precum și starea de sănătate a mamei sale, Mioara Roman, care este internată într-un sanatoriu și primește îngrijire medicală de calitate în România. Catinca Roman trăiește o viață plină de aventură, având recent o vacanță de o lună în Tenerife.

A fost o lună în Tenerife

Ea a menționat că nu a călătorit singură, ci însoțită de o companie plăcută. Creatoarea de modă a preferat să fie discretă în privința detaliilor despre această călătorie.

“Am fost plecată o lună în Tenerife, pentru că aveam nevoie să mă rup un pic de cotidianul de aici și probabil voi mai pleca puțin în Bulgaria, un weekend prelungit. În toamnă, am programat o vacanță în Mykonos și abia aștept să ajung, pentru că nu am fost niciodată.

Oana și Catinca Roman, la cuțite! Ce au de împărțit cele două surori: ”E bolnavă, din păcate”

În Tenerife a fost foarte frumos, un loc deosebit. Nu m-am plictisit deloc. Flora, fauna, relieful se schimbă și e un loc de unde mi-a fost foarte greu să plec. Compania a fost foarte plăcută.”, a declarat Catinca Roman, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Mama lor nu se simte bine

Cu toate acestea, mama Oanei și Catincăi pare a fi într-o stare nu foarte bună. Potrivit surorii mai mari, mama lor nu poate vorbi la telefon, moment în care vedeta se încrede în competențele personalului unde este cazată femeia.

“Din păcate mama nu poate să vorbească la telefon, dar ma interesez. Mama este internată într-un sanatoriu, iar personanul este foarte bine format pentru astfel de situații și mă țin la curent sau ma interesez eu. Din păcate, are boala pe care o are, deocamdată staționar, noi suntem optimiste, sperăm să fie cât mai bine.”, a mai spus Catinca, pentru sursa precizată.

Ce spunea Catinca Roman în urmă cu puțin timp

Catinca Roman a dezvăluit mai multe detalii despre starea de sănătate a mamei sale, Mioara Roman. Potrivit informațiilor furnizate de Catinca, mama ei, deși încă suferă de boală, se simte bine în prezent, iar această evoluție pozitivă contribuie la procesul de recuperare. Catinca este încurajată de progresul observat și speră sincer că starea bună a mamei ei se va menține și că se va putea întâlni cu ea în curând.

Mioara Roman are Alzheimer. Catinca Roman, detalii dureroase despre mama ei. Vedeta o atacă și pe sora sa. ”Oana repetă un tipar familial toxic”

„Pe mama nu am vizitat-o acum de curând, că am fost plecată. Am fost acum o lună și jumătate, când a fost internată la Floreasca și era binișor. În ciuda problemelor de sănătate inerente afecțiunii pe care o are, s-a ținut bine. Din păcate, boala aceasta este necruțătoare și nu prea există leac pentru ea, dar atâta timp cât este bine îngrijită, cred că cea mai importantă e calitatea vieții.”, a mărturisit Catinca Roman, la WOWnews.

Nu a mai vorbit de cel puțin o lună cu sora ei, Oana Roman

Relația tensionată dintre Catinca și Oana Roman persistă. Surorile nu au mai comunicat de câteva luni, începând de la discuțiile tensionate referitoare la vizitarea mamei lor. Au fost implicate în schimburi de cuvinte dure și până în prezent nu le-au retras. Catinca Roman a exprimat dorința de a reconcilia, dar este necesar ca una dintre ele să facă primul pas pentru a restabili legătura.

„Deocamdată nu am reparat relația. Noi toată viața am fost așa, cu plusuri sau minusuri. La urma urmei suntem surori, cred că o să ne reconciliem. Eu țin foarte mult la ea, mi-am dorit întotdeauna o soră, așa că aștept cu interes să ne regăsim cumva. Trebuie cineva să facă primul pas.”, a declarat Catinca Roman, potrivit Wowbiz.