Catinca Roman, ușurată după moartea Mioarei Roman: „Știu că o să șochez pe multă lume”. Cum au fost ultimele zile din viața mamei ei

Catinca Roman a făcut confesiuni legate de ultimele zile din viața mamei sale. „Știu că o să șochez pe multă lume”, a spus ea.

10 apr. 2024, 16:46
Catinca Roman, ușurată după moartea Mioarei Roman: „Știu că o să șochez pe multă lume”. Cum au fost ultimele zile din viața mamei ei

Mulți apropiați de-ai Mioarei Roman au fost afectați de moartea acesteia. Cei care au cunoscut-o și au iubit-o au fost alături de ea până în ultima clipă și ulterior au condus-o pe ultimul drum. Catinca Roman, fiica ei, a spus că se bucură că s-a încheiat această greutate pentru Mioara Roman și că a murit așa cum și-a dorit, în somn.

„În noaptea respectivă nu am putut să dorm deloc, eram trează, agitată interior, iar același lucru l-a avut și Calina, noi am vorbit după noaptea respectivă. La 4 dimineața când mi-a scris Oana eram perfect trează, ea era plecată în străinătate. Mă așteptam, mama nu era bine, indiferent de situație este o lovitură, e greu să te împaci cu ideea, indiferent de ce relație ai avut, o pierdere e o pierdere. Știu că o să șochez pe multă lume, dar cumva m-am liniștit, pentru că era foarte rău. Eu nu văd rostul să trăiești atât timp cât acest trai este un chin, atât pentru tine, cât și pentru cei din jur, care văd cum te degradezi.”, a declarat Catinca Roman, în cadrul emisiunii „După faptă și răsplată”, moderată de Cristina Șișcanu.

Citește și Alex Bodi, declaraţii emoţionante despre cum a cerut-o în căsătorie pe Ema Uta. Bianca Drăguşanu o să ia foc: „Am cunoscut multe femei”

A rămas conștientă până în ultimele clipe din viață, însă Mioara Roman ajunsese să nu-și mai recunoască prea bine fiicele și să nu le mai strige pe nume.

„Cumva a fost liniștitor faptul că s-a stins așa cum și-a dorit mereu, în somn de stop cardiac. Se vedea pe fața ei că este liniștită, împăcată, era ca atunci când trăia, când era foarte bine. Asta este o boală extrem de păcătoasă, schimbă tot, afectează pe toate planurile. Da, erau momente de luciditate în care eram persoane familiare și dragi ei, asta cred că s-a simțit până la sfârșit. Dar să ne pronunțe numele nu se mai întâmpla de luni bune”, a mai spus ea.

Catinca Roman a recunoscut toate sacrificiile făcute de Oana, sora ei, pentru mama lor

Catinca a spus că apreciază și toate sacrificiile făcute de Oana pentru mama lor, care a vizitat-o frecvent pe perioada cât a fost internată la centru.

„Am fost la ea, nu foarte des, dar am fost, pentru că nu s-a simțit bine. A fost operată de două ori și mergeam și la sanatoriu. Foarte des s-a dus Oana, îmi asum faptul ăsta. În familii unele persoane sunt mai aproape de mama, alții de tată, ele două erau extrem de asemănătoare, eu sunt cu totul altă zodie și temperament și atunci eram fata lui tata. Cred că e important ce a lăsat ea prin noi, astea sunt lucrurile importante. Eu după moartea tatei am avut o perioadă îngrozitoare.”, a continuat aceasta.

Citește și Alexia Eram, anunț despre căsătoria cu Mario Fresh. Cei doi sunt împreună de aproape opt ani: „Căsătorită, cu un copil și o carieră frumoasă”