Alexia Eram, anunț despre căsătoria cu Mario Fresh. Cei doi sunt împreună de aproape opt ani: „Căsătorită, cu un copil și o carieră frumoasă”

Alexia Eram a dezvăluit când își dorește să fie cerută de soție de iubitul ei Mario Fresh, care îi este alături de aproape opt ani.

10 apr. 2024, 15:31
Alexia Eram, anunț despre căsătoria cu Mario Fresh. Cei doi sunt împreună de aproape opt ani: „Căsătorită, cu un copil și o carieră frumoasă”
Alexia Eram, anunț despre căstoria cu Mario Fresh

Alexia Eram și Mario Fresh formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la noi. Cei doi au cariere de succes și sunt împreună de aproape opt ani, chiar dacă sunt foarte tineri. Fiica Andreei Esca a dezvăluit că nu are în plan să facă marele pas, dar se gândește că se va întâmpla la un moment dat.

„Mă văd și eu căsătorită, cu un copil măcar și cu o carieră frumoasă și stabilă. Eu trebuie să mă gândesc sau el? Suntem foarte tineri, am 23 de ani, nu pun presiune, când o se întâmple o să se întâmple, chiar nu mă gândesc la asta”, a declarat Alexia Eram, la Antena Stars.

Citește și: Cum a reușit Alexia Eram să reziste 36 de ore fără să mănânce. „Mai trag puțin de mine și apoi mă culc”

Despre relația cu Alexia Eram, Mario Fresh declara, în urmă cu ceva vreme: „Sunt șapte ani, îți dai seama că sunt multe lucruri. Încrederea și ceea ce am construit… o dobândești încet, încet și încrederea și tot ce avem noi. Încrederea și iubirea asta necondiționată, e ceva pur între noi”.

Citește și: Ce studii are, de fapt, Mario Fresh. Nu a vrut să facă facultate: „Făceam ceva în zona asta dacă nu era cu muzica”