Catrinel Menghia, în al nouălea cer! Modelul a devenit mama unui băiețel, al doilea copil al ei. „Bine ai venit, iubirea vieții noastre”

Catrinel Menghia este în al nouălea cer, după ce a devenit mama celui de-al doilea copil.

23 mart. 2024, 09:17
Catrinel Menghia, în al nouălea cer! Modelul a devenit mama unui băiețel, al doilea copil al ei. „Bine ai venit, iubirea vieții noastre”

Catrinel Menghia și partenerul ei au o fetiță, iar acum sunt și părinții unui băiețel. Modelul a povestit cum se simte și ce nume a ales să-i pună mezinului familiei.

Catrinel Menghia și partenerul ei au o poveste frumoasă de dragoste care ține de mai bine de un decendiu. În urmă cu cinci ani au devenit părinți pentru prima dată. Acum, cei doi au și un băiețel. Modelul a născut un bebeluș perfect sănătos, așteptat cu nerăbdare de surioara lui.

Citește și Cristina Cioran, prima reacție după ce iubitul ei a fost surprins cu altă femeie: „Dacă e triunghi amoros, eu nu mă bag!”

Catrinel Menghia și iubitul ei au ales să îi pună numele Leon și au dezvăluit acest lucru pe internet, după ce cel mic a venit pe lume.

„Caroline este deja înnebunită după tine… Bine ai venit Léon, Iubirea vieții noastre. Le mulțumim tuturor celor care au făcut posibil acest miracol, fiecare dintre voi a contribuit la realizarea visului nostru”, a scris Catrinel Menghia, într-un mesaj postat în mediul online.

Modelul a dezvăluit în repetate rânduri că ea și partenerul nu își doresc să se căsătorească, chiar dacă formează un cuplu de mai bine de un deceniu. Sunt fericiți pe toate planurile și se bucură de viață.

„ Pe plan profesional, mă simt împlinită, totul e ok. A venit exact la momentul potrivit, e un lucru pe care ni l-am dorit. A încununat relația noastră. E frumoasă, e nouă, savurez fiecare moment pentru că, până la un an, descoperi mereu câte ceva, la o săptămână sau o lună. Copilul face ceva, sta în fund, apoi începe să meargă în patru labe, începe să spună mama”, declara Catrinel Menghia, la Antena Stars.

Citește și Adela Popescu şi-a etalat „burta de negravidă” pe plaja din Thailanda. Mesajul ei a devenit viral: „Îmi place păpica”