Cristina Cioran, prima reacție după ce iubitul ei a fost surprins cu altă femeie: „Dacă e triunghi amoros, eu nu mă bag!”

Cristina Cioran, prima reacție după ce iubitul ei a fost surprins cu altă femeie. Actrița și Alex Dobrescu, tatăl fetiței, au o relație controversată, iar fanii, de multe ori, nu înțeleg dacă sunt sau nu împreună. Recent, a avut loc o situație mai delicată, iar blondina și-a spus părerea cât se poate de sincer.

22 mart. 2024, 22:52
Cristina Cioran, prima reacție după ce iubitul ei a fost surprins cu altă femeie: „Dacă e triunghi amoros, eu nu mă bag!”
Cristina Cioran, prima reacție după ce iubitul ei a fost surprins cu altă femeie

Cristina Cioran, prima reacție după ce iubitul ei a fost surprins cu altă femeie. Cei doi au râs, au glumit, s-au plimbat pe străzile din București și ulterior au petrecut minute bune la o terasă. Despre această întâlnire a aflat și actrița, care a comentat presupusa relație, spunând că o cunoaște foarte bine pe femeia cu care s-a văzut tatăl fetiței sale.

Citește și: Cristina Cioran s-a filmat în baie, în timp ce se tunde și fredonează o melodie tristă: „Te-am iubit atât de tare, cât de mult am fost în stare”

Cristina Cioran, prima reacție după ce iubitul ei a fost surprins cu altă femeie

Potrivit actriței, este vorba despre o prietenă comună a celor doi, iar la această întâlnire trebuia să fie prezentă și ea, însă a avut altceva de făcut. Cristina Cioran a subliniat că nu se grăbește să tragă concluzii și că nu consideră această întâlnire drept un semn al unei posibile relații amoroase.

Am aflat adineauri de la una din colegele tale, dar este prietena noastră, Cristina Apostolache. Tot Cristina! Este tot actriță, e prietena noastră. Au fost, au ieșit la o cafea, trebuia și eu să merg să o văd pe Cristina, dar nu am reușit, am avut altceva de făcut.

Nu e, nu e combinație… Nu e nicio problemă, oamenii pot să considere (n.r. că sunt împreună). Dar de ce nu îl sunați să îl întrebați? Ar putea să existe… Dar dacă e triunghi (n.r. amoros) eu nu mă bag!”, a spus Cristina Cioran, pentru Ego.ro.