Caută centrul lumii. E în Londra

Daca nu stii ce sa faci mai intai, e de inteles. Toate te cheama, toate iti arata, milioane de culori, lumini, oameni, sunete, posibilitati. Esti in centrul tuturor lucrurilor. Esti intr-un carusel. Du-te in piata Trafalgar. De acolo porneste totul. Intre porumbei si apa artezienelor, multimi de turisti si coloana lui Nelson, care te priveste solemn, agitatia aceea, ca un sunet de sirena, iti va sopti ceva.

RomaniaTV.net
22 ian. 2015, 07:50
Caută centrul lumii. E în Londra

Cauta o strada. Oarecare. Si mergi pe ea. Oriunde te-ai duce, Londra are ceva pentru tine. Are parcuri aproape nepamantesti – si daca nu ai timp pentru toate, bifeaza macar Parcul Royal, unde sunt suficiente cateva minute ca sa uiti de unde ai venit sau cine esti. Are Piccadilly Circus, Tower Bridge sau Turnul Londrei, are Big Ben si catedrale si galeriile Tate, si pe doamna Tussaud, are, bineinteles, palate si regine.

Citeşte şi Trei bucurii care fac din Munchen un oraş de neratat

Are strazi galagioase, pline de terase si pub-uri si veselie, dar cel mai important, are o viata proprie, pe care o imprumuta cu generozitate oricui ii trece strada.

Si mai are are ceva: un aeroport cat o tara. Urca-te in avion si cauta centrul lumii. Poate chiar intr-una din cursele de mai jos

Acest articol este parte din seria “Destinatii europene pe care merita sa le vezi”, un parteneriat intre RomaniaTV si Vola. Poti alege city-break-uri in alte 50 de orase din lume.