Căutări DISPERATE pentru o copilă de 15 ani. Fata este de negăsit de câteva zile

Poliţiştii nemţeni caută o adolescentă în vârstă de 15 ani, din comuna Alexandru cel Bun, care a dispărut de acasă în urmă cu patru zile.

RomaniaTV.net
19 aug. 2014, 11:32
Căutări DISPERATE pentru o copilă de 15 ani. Fata este de negăsit de câteva zile

Subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ, a declarat, marţi, că Popovici Petronela Georgiana a plecat de la domiciliul său din satul Vădurele, comuna Alexandru cel Bun, în seara zilei de 15 august şi nu a revenit până în prezent.

La momentul dispariţiei, tânăra purta o pereche de pantaloni scurţi, tricou, iar pe cap purta o şapcă de culoare verde cu negru, fiind încălţată cu o pereche de şlapi de culoare roz.

Minora are înălţimea de 1,50 metri, greutatea de aproximativ 44 kilograme, ochii căprui, păr lung şi roşcat, faţa ovală iar pe mână are un semn, din naştere, în formă de floare.

Potrivit Agerpres, poliţiştii au demarat imediat căutările pentru depistarea copilei, fiind verificate locurile frecventate şi persoanele cu care acesta obişnuia să se întâlnească. Cetăţenii care pot oferi orice date care să conducă la găsirea minorei sunt rugaţi să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze imediat celei mai apropiate unităţi de poliţie.