Cauți apartamente de lux în zone premium din București? Vezi proiectele rezidențiale dezvoltate de Hagag Europe

Luxul este un termen omniprezent în descrierea proiectelor rezidențiale, iar atunci când ești în căutarea unor apartamente de lux în București, ofertele nu întârzie să apară. Independent de multitudinea de proiecte disponible, standardul de lux în real estate este mult mai mult decât un complex rezidențial nou contruit. Locația, calitatea construcției, finisajele, dotările, arhitectura imobilului, amplitudinea spațiilor interioare și facilitățile care derivă dintr-o locație premium, sunt elementele reprezentative ale proiectelor rezidențiale “de lux”. Mai mult, la toate acestea se adaugă brand-ul de dezvoltator. Un dezvoltator stabil financiar, cu investiții relevante și renume international vorbeste de la sine despre calitatea proiectelor sale.

05 mai 2021, 13:37
Cauți apartamente de lux în zone premium din București? Vezi proiectele rezidențiale dezvoltate de Hagag Europe

Hagag Development Europe un dezvoltator imobiliar cu renume international, implicat în achiziționarea, dezvoltarea, renovarea și managementul unora dintre cele mai exclusiviste proiecte de pe piața imobiliară din București. Portofoliul local al companiei are o valoare de piață consolidată de peste 200 de milioane de euro, iar calitatea construcției, materialor și finajelor, design-ul excepțional și atenția la detalii se regăsesc în fiecare dintre proiectele sale.

Cei peste 16 ani de experiența internațională în arii precum proiectare, dezvoltare, design și managementul proiectelor imobiliare, expertiza în reconsolidarea și renovarea clădirilor de patrimoniu, amplasamentul privilegiat al proiectelor rezidențiale și de birouri din portolofiul local – recunoscute și premiate în cadrul unor prestigioase evenimente de profil – nu fac decât să poziționeze Hagag Europe drept pe unul dintre cei mai proeminenți și stabili dezvoltatori din București.

Cele două proiecte rezidențiale de lux marca HAGAG pun la dispoziție apartamente high-end și servicii premium:

H Victoriei 139 – The only luxury residential boutique

În inima Bucureștiului, chiar lângă Muzeul Național „George Enescu”, Hagag Development Europe reintroduce în circuitul comercial unul dintre cele mai boeme imobile din București: H Victoriei 139. Clădirea păstrează intact farmecul interbelic al Capitalei de altă dată și oferă acum apartamente de lux care îmbină influențele istorice cu design-ul contemporan, fiind actualmente singurul și cel mai prestigios proiect rezidențial de lux din zona Calea Victoriei.

H Victoriei 139 dispune de 33 de apartamente unice, proiectate și construite cu o atenție deosebită la detalii și materiale selecționate de cei mai talentați arhitecți. Detaliile arhitecturale Art Deco, holurile elegante și impunătoare, împreună cu finisajele luxuriante și încărcătura istorică a locației reflectă viziunea Hagag și pasiunea pentru proiecte imobiliare cu personalitate proprie. Îmbinând serviciile de concierge dedicat 24/7 cu eleganța și rafinamentul edificiului, H Victoriei 139 conturează o atmosferă nobilă și primitoare în același timp, prin cele mai mici detalii.

 

H Eliade 9 – Your own 7*

Un proiect rezidențial de lux unic, situat în cartierul Primăverii, pe bulevardul Mircea Eliade, chiar în imediata vecinătate a Vilei Lac 1. Clădirea va fi dezvoltată în baza unui concept inovator și va găzdui 35 de apartamente high-end, cu grădini sau terase private de dimensiuni generoase și locuri de parcare subterane.

H Eliade 9 afișează un design modern exclusivist, conturat prin finisaje și materiale de construcții de înaltă calitate menite să asigură independență termică și energetică pentru un confort sporit. Toate apartamentele vor fi dotate cu tehnologie ultra-modernă de tipul smart home, permițând rezidenților accesul și controlul dispozitivelor inteligente de la distantă: îți poți seta ora la care vrei să fii trezit în fiecare dimineață de lumina naturală, poți programa cafeaua să fie pregătită atunci când te trezești sau poți programa facil sistemul de sunet; absolut toate facilitățile de care ai nevoie pentru un stil de viață modern. De asemenea, complexul va dispune de o intrare securizată și servicii extinse de concierge 24/7, similare unei experiențe hoteliere de 7 stele.

Dacă ești în căutarea unui apartament de lux în București, proiectele semnate HAGAG Development Europe sunt, cu siguranță, cea mai potrivită alegere, nu doar datorită amplasamentului privilegiat sau calității și design-ului, ci și datorită brandului puternic de dezvoltator, recunoscut în întreaga lume.