Cauţi inspiraţie pentru aranjamente florale de nunta? Ai venit unde trebuie!

In curand, sezonul oficial al nuntilor va incepe. Vara este anotimpul ideal pentru a organiza o nunta, asa ca pregatirile finale au intrat pe ultima suta de metri. Viitorii miri au stabilit deja toate detaliile si posibil si-au ales deja si tinutele din ziua cea mare. Unele lucruri nu pot fi insa stabilite cu mult timp inainte. De fapt, nu pot fi comandate cu prea multe luni inainte. Si aici este si cazul aranjamentelor florale. Dupa cum stiti, acestea trebuie sa fie proaspete, realizate cu foarte putine zile inainte. Bineinteles ca nu puteti sa le comandati fix in saptamana nuntii, pentru ca si florariile sunt foarte ocupate pe perioada verii.

RomaniaTV.net
18 mart. 2019, 12:06
Cauţi inspiraţie pentru aranjamente florale de nunta? Ai venit unde trebuie!

Cel mai bine ar fi sa apelati la o florarie online si astfel veti putea alege in confortul casei toate aranjamentele pe care le doriti. Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe site-ul florariei, la categoria aranjamente pentru nunta si sa alegeti ceea ce va place.

Iar daca nu cunoasteti o florarie online, sau daca aveti nevoie de o recomandare, o sa va prezentam in continuare cateva aranjamente florale pentru nunti de la Maison d’Or. Cu siguranta o sa va placa si o sa va inspire in a alege aranjamentele pentru nunta voastra. Bineinteles ca puteti comanda aranjamente standard sau daca aveti alte idei, puteti sa le spuneti si sa va personalizati aranjamentele florale preferate. Bineinteles, trebuie sa tineti cont ca anumite flori nu sunt disponibile tot timpul anului si de asemenea, sa fiti atenti la timpul de executie. Puteti sa comandati direct pe site sau puteti comanda telefonic. Iar in privinta livrarii nu trebuie sa va faceti griji. Doar spuneti adresa unde vreti sa fie livrate aranjamentele si data si le veti primi in cea mai buna stare.

Cand alegeti aranjamentele de nunta, sa tineti cont ca aveti nevoie de aranjamente pentru prezidiu si aranjamente pentru mesele invitatilor, in principiu. Acestea sunt cele mai importante, insa, daca vreti, puteti sa comandati si alt gen de aranjamente, cum ar fi arcade cu flori, astfel incat sa fie impodobita toata sala.

Spre exemplu, pentru prezidiu puteti alege un Aranjament Din Trandafiri Crem Si Hortensii Albe, perfect pentru vara. Este un aranjament delicat, perfect pentru o sala impodobita in culori pastelate.

Freziile sunt flori superbe, care infrumuseteaza orice aranjament si care emit o mireasma subtila, dar care bucura simturile. Iar alaturi de trandafiri, vor reprezenta un aranjament floral superb pentru mesele invitatilor. Noi va propunem frezii albe si tradafiri mov, intr-un bol de sticla cu picior. Este o imagine superba si cu siguranta va fi apreciat la adevarata valoare acest aranjament.

Daca va plac foarte mult trandafirii, Aranjamentul floral de nunta din Minirosa, Trandafiri si liliac este exact ce va trebuie. Este un aranjament cu personalitate si cu o aroma care nu va trece neobservata. Iar vasul din sticla completeaza perfect imaginea.

 

 

Asadar, daca sunteti in cautarea unor aranjamente de nunta, dati o sansa acestei florarii online si cu siguranta nu veti regreta alegerea. Veti avea cele mai frumoase aranjamente, proaspete si livrate la timp!