Caz asemănător crimei de la Ghimpaţi în Bulgaria. O tânără a fost găsită moartă într-o valiză

Un caz asemănător celui de la Ghimpați a avut loc în Bulgaria. O tânără de 30 de ani, dispărută din luna ianuarie, a fost găsită moartă într-o valiză. Trupul tinerei a fost găsit pe malul unui râu pe 3 octombrie 2020, însă autoritățile au anunțat descoperirea abia după câteva zile.

RomaniaTV.net
06 nov. 2020, 11:34
Caz asemănător crimei de la Ghimpaţi în Bulgaria. O tânără a fost găsită moartă într-o valiză

Trupul neînsuflețit al unei femei a fost găsit într-o valiză, pe marginea unui râu, între orașul Radomir și satul Nikolaevo, în vestul Bulgariei.

Anchetatorii nu au reușit să identifice victima și au ținut ascunsă crima până când au rămas fără piste. Aceștia au apelat în cele din urmă la ajutorul presei și a oamenilor.

Citește și: Detalii revoltătoare după crima din Giurgiu. Martor-cheie: Am oprit când am văzut focul. Poliţiştii m-au bătut cu pumii şi picioarele

Prin urmare, victima ar fi o tânără în vârstă de 30 de ani, Antonia Ventsislavova, dispărută pe 7 ianuarie 2020. Autoritățile au prelevat probe ADN atât de la victima găsită în valiză, cât și din casa tinerei dispărute pentru a le compara, conform btvnovinite.bg.

Crimă identică cu cea din Ghimpați

Cazul este identic cu cel din Ghimpați, unde o tânără a fost ucisă, băgată într-o valiză și apoi incendiată pe un câmp. Totul s-a întâmplat vineri, 30 octombrie 2020, pe marginea DN 6.

Victima crimei este în continuare neidentificată de oamenii legii, iar anchetatorii sunt nevoiți să se gândească la o nouă variantă de prindere a criminalului. Oamenii legii au ridicat, ieri, toate imaginile de pe camerele de supraveghere din Gara de Nord și aeroporturi. Aceștia caută o fată cu un troler mov.

De asemenea, anchetatorii au oferit un portret-robot al victimei, dar și mai multe semnalmente. Potrivit anchetatorilor, victima este o tânără cu vârsta cuprinsă între 20 și 30 de ani, o înălțime de 1,60 – 1,65 m, greutatea de 50-55 kilograme. Tânăra avea părul șaten, drept, de lungime medie, urechi mici și depărtate și dinți într-o stare bună, fără carii, însă cu incisivul din dreapta-sus lipsă.