Caz Caracal. Alexandru Cumpănaşu are dovada că Alexandra Măceşanu trăieşte. Ce a primit mama fetei

Caz Caracal. Alexandru Cumpănaşu susţine că are noi probe care demonstrează că nepoata sa, Alexandra Măceşanu, trăieşte. Acesta spune că mama fetei a primit recent o fotografie în care ar fi chiar fiica sa. Cumpănaşu afirmă că informaţia a fost verificată şi că familia are acum o nouă speranţă. 

RomaniaTV.net
10 feb. 2020, 19:22
Caz Caracal. Alexandru Cumpănaşu are dovada că Alexandra Măceşanu trăieşte. Ce a primit mama fetei

„În seara aceasta la România Ascunsă, de la ora 21:00, veți putea vedea și asculta pentru prima dată identificarea Alexandrei de către Teodora, în cea mai recentă poză și informație verificată, este o speranță, este un vis la care ne raportăm cu calm și rezervă, dar față de care Teo are certitudinea că este Alexandra”, a spus Alexandru Cumpănașu.

Unchiul acesteia susține că tânăra ar fi în viață, iar afirmația îi este întărită de o dovadă primită de mama victimei, Tudorița Măceșanu. Femeia a primit câteva imagini în care ar fi fiica sa.

„Poliția Națională din cele 2 țări a fost alertată și mai multe persoane au depus în numele nostru plângere și solicitare pentru a fi căutata de urgență. Cu atat mai mult cu cât spațiul în care a foat văzută și fotografiată este unul public cu camere de luat vederi! Nu vom face publică poza, locația sau persoana care ne-a comunicat-o. (…) În același timp îl vom avea în direct pe bunicul Luizei, domnul Stelian Iordache pentru a analiza fără jiginirile unor interlopi, jurnaliști fără suflet sau avocați ai interlopilor ce s-a întâmplat de fapt cu Luiza și care este realitatea din spatele teatrului prezentat de DIICOT”, a completat Cumpănașu.

Citeşte şi Alexandru Cumpănaşu, dezvăluiri-bombă în cazul Caracal. „Ce căuta acolo?”