Caz Caracal. Gheorghe Dincă nu mai recunoaşte uciderea Alexandrei

Gheorghe Dincă are de gând să nu mai recunoască uciderea Alexandrei, asta după ce s-a răzgândit deja în cazul Luizei.

26 feb. 2020, 16:03
Caz Caracal. Gheorghe Dincă nu mai recunoaşte uciderea Alexandrei

Reamintim că la sfârşitul lunii decembrie, chiar înainte de finalizarea rechizitorului, Gheorghe Dincă a dat o declaraţie prin care nu mai recunoştea că a ucis-o pe Luiza. Se pare că vrea să facă acelaşi lucru şi în cazul Alexandrei Măceşanu. 

Cererea de strămutare a dosarului, depusă de avocatul familiei Alexandrei Măceșanu, a fost respinsă, iar procesul în cazul Caracal se va judeca în continuare la Tribunalul Olt. Părinţii Alexandrei vor trebui să plătească fiecare câte 25 de lei drept cheltuieli de judecată. 

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată, în cazul Caracal, pentru trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre pentru răpirea şi uciderea Luizei Melencu şi Alexandrei Măceşanu.

Poliţiştii care nu au salvat-o pe Alexandra după apelul la 112, daţi afară din sistem

Poliţiştii care nu au salvat-o pe Alexandra Măceşanu după apelul la 112 au fost daţi afară din sistem. Oamenii legii au fost audiaţi, luni, 3 februarie, de membrii Comisiei de Disciplină din Poliţia Română, potrivit România TV.

În urma anchetei s-a decis ca Nicolae Alexe, fostul şef adjunct din IPJ OLT, să fie dat afară din Poliţie, a anunţat ministrul de Interne Marcel Vela, în şedinţa de Guvern. Pedepsit a fost şi Constantin Pistol, şeful Biroului de Investigatii Criminale, cel care a vorbit cu Alexandra timp de 20 de minute la 112. Acesta nu va mai putea avansa în grad în următorii trei ani. Mai sunt încă poliţişti în cercetarea disciplinară, printre care şi Ionel Sârbu, fostul adjunct de la IPJ Olt.

Citeşte şi Ce ascunde familia lui Gheorghe Dincă. Mesaje codate şi urme şterse de soţia monstrului de la Caracal