Tragedie fără margini în Iaşi! Trei fetiţe au MURIT, după ce s-au scăldat într-un baraj

Scene de coşmar în localitatea Pârcovaci din Iaşi. Poliţiştii au fost alertaţi, sâmbătă, după a fost găsită o fetiţă de 7 ani care s-a înecat. Copila care a mers la scăldat alături de două fete a fost văzută agonizând de o femeie ce asigura paza.

RomaniaTV.net
20 iun. 2020, 14:14
Tragedie fără margini în Iaşi! Trei fetiţe au MURIT, după ce s-au scăldat într-un baraj

UPDATE: Victimele de 6 si 7 ani sunt surori. Cea de 10 ani era vecina cu ele. Cei trei copii locuiau în apropiere de baraj.

UPDATE: A fost găsită și a treia fetița, din păcate decedată. Copila de 10 ani nu a mai putut fi salvată.

UPDATE: Încă un copil s-a înecat în lacul de acumulare Pârcovaci, Hârlău. Este vorba despre o fetiţă care a fost scoasă de pompieri din apă.

„La ora 14.35 s-a anunțat în coordonare ca în Pârcovaci /Hârlău la baraj sunt 3 copii, posibil înecați, după o jumătate de ora de căutare s-au găsit doi copii decedați și se continuă căutările, s-a trimis Epa Hârlău, Ambulanta cu medic. Se continuă căutările pentru altă fetiţă”, a declarat Diana Cimpoesu, coordonator SMURD Iaşi. 

Apelul la 112 a fost făcut sâmbătă după-amiază prin care se anunţa că trei copii s-au înecat în acumularea Hârlău de pe raza localităţii Pârcovaci. 

Mai multe echipaje de pompieri şi de ambulanţă au intevenit la faţa locului. Cadrele medicale nu au mai putut să o salveze pe o fetiţă de şapte ani, scrie Ziarul de Iaşi.

Starea de sănătate a lui Marcel Pavel s-a înrăutăţit. Artistul nu poate respira fără masca de oxigen