Un celebru YouTuber a murit la doar 23 de ani din cauza unei boli nemiloase. Ultimul mesaj pentru fani: „Rămas bun, tocilarilor!”

Un celebru Youtuber, cunoscut de fani sub numele de Technoblade din Minecraft, a murit la vârsta de 23 de ani.

01 iul. 2022, 15:01
Un celebru YouTuber a murit la doar 23 de ani din cauza unei boli nemiloase. Ultimul mesaj pentru fani: „Rămas bun, tocilarilor!”

Vestea tristă a fost confirmată de familia acestuia. În videoclipul intitulat „Rămas bun, tocilarilor” și adresat celor 10 milioane de fani, tatăl său îl numește „un puști incredibil”.

Technoblade a făcut anul trecut anunțul public că a fost diagnosticat cu cancer. Tânărul de 23 de ani a conceput un mesaj de adio pentru fanii săi, care a fost citit de tatăl său după ce a murit.

„Bună tuturor, Technoblade aici. Dacă vă uitați la asta, înseamnă că am murit”, începe ultimul mesaj al lui Technoblade.

A dezvăluit ulterior că numele său real este, de fapt, Alex. „Vă mulțumesc tuturor pentru că m-ați susținut de-a lungul anilor”, a continuat el. „Dacă aș mai avea o sută de vieți, cred că aș alege să fiu Technoblade din nou, de fiecare dată, deoarece aceștia au fost cei mai fericiți ani din viața mea.”

În doar zece ore, clipul „so long, nerds”, ultimul postat, a adunat 15 milioane de vizualizări.

Youtuber-ul avea o mulțime de fani online cu care împărtășea de fiecare dată lucruri din viața lui. În februarie le-a spus urmăritorilor săi că a început să facă chimioterapie și radioterapie, iar apoi a fost supus unei operații de salvare a membrelor după ce a dezvoltat o tumoare dureroasă la brațul drept.

Citește și Un cunoscut YouTuber a murit la 22 de ani, într-un accident în Islanda. Un avion cu patru cadavre a fost găsit pe fundul lacului

Citește și Câți bani a câștigat Codin Maticiuc din podcastul cu Anamaria Prodan. Selly: „Ești cel mai bine plătit youtuber din România!”