Caz halucinant! O femeie născută în urma unui viol obține condamnarea tatălui biologic. „Întruchiparea unuia dintre cele mai rele lucruri”

O femeie de 40 de ani, din Marea Britanie, a cărei nașteri a fost rezultatul unui viol, a obținut condamnarea tatălui biologic.

03 aug. 2021, 19:40
Caz halucinant! O femeie născută în urma unui viol obține condamnarea tatălui biologic. „Întruchiparea unuia dintre cele mai rele lucruri”

O femeie

de 40 de ani, din Marea Britane, a reușit să facă dreptate mamei sale, care a fost violată de un bărbat atunci când avea doar 13 ani și astfel a rămas însărcinată.

Agresorul, pe nume Carvell Bennett, acum în vârstă de 74 de ani, a fost condamnat de către tribunalul din Birmingham la 11 ani de închisoare pentru violul comis în anii 1970 asupra unei minore de 13 ani.

Fiica născută în urma violului a fost extrem de determinată pentru a-l pedepsi pe agresorul mamei sale.

Adolescenta a născut la vârsta de 14 ani o fetiță pe care a dat-o în adopție. Fiica a aflat adevărul despre venirea ei pe lume abia când a împlinit 18 ani și a reușit să obțină dosarul de adopție.

În timpul procesului, femeia și-a amintit acel moment și a declarat că a fost „o descoperire înspăimântătoare” și că este „întruchiparea unuia dintre cele mai rele lucruri care pot să i se întâmple cuiva”.

Judecătorul a confirmat că autorităţile britanice au mușamalizat cazul în perioada infracţiunii. Investigația a fost reluată abia după ce fiica victimei a făcut campanie pentru redeschiderea anchetei şi a convins-o pe mama ei biologică să depună plângere în instanţă.

Datorită unei analize a ADN-ului ei, agresorul Carvell Bennett a fost identificat în mod oficial drept părinte biologic, cu toate că el a negat dintotdeauna această paternitate.

„Întrucât aţi ales să violaţi un copil, mie mi-a fost furată identitatea la naştere pe linie maternă şi paternă”, a acuzat femeia, regretând că a avut de suferit de pe urma unei „traume intergeneraţionale”.

Într-un mod de-a dreptul șocant, agresorul a refuzat să prezinte scuze în timpul procesului și a recunoscut că a întreţinut raporturi sexuale cu o minoră de 13 ani, dar a afirmat că victima a consimțit şi că el credea că tânăra avea 16 ani. Judecătorul a considerat că aceste afirmaţii sunt „ridicole”, relatează Agerpres.

O fată de 17 ani a murit în condiții suspecte, după ce a fost bătută și violată de iubitul însurat

O fată de 17 ani,

din Galați, pe nume Cătălina, și-a pus capăt zilelor după ce ar fi fost violată și bătută cu bestialitate de iubitul ei, care era un bărbat însurat din sat. Părinții fetei au declarat că fata a venit într-o seară acasă cu urme de vânătăi și zgârieturi pe tot corpul, iar după o ceartă cu părinții aceasta a luat o supradoză de pastile.

Adolescenta a fost transportată de urgență la  Spitalul de Pediatrie din Galați, unde a murit în ziua următoare. Familia fetei a declarat că fata intrase într-un anturaj dubios, unde bărbatul care îi era partener, încerca să o facă să se prostitueze prin metoda Loverboy.

Părinții au mai declarat că au fost amenințați de partenerul fetei, în repetate rânduri. Mama știa faptul că fiica ei de 17 ani umbla cu un bărbat însurat și a apelat la poliție și la Direcția pentru Protecția Copilului de mai multe ori, însă nu au primit niciun fel de ajutor din partea autorităților.

“Au mai avut probleme, așa, am discutat și noi cu familia, și cu fata. Chiar avea bursă de merit, am înțeles, la școală.”, a precizat Verginica Cuibari, asistentul social din localitate.

“Lăsați fata, că eu o iubesc, eu renunț la femeie și la copii și eu trăiesc cu Cătălina. Ce voia, să ia fata să o ducă la…s-o drogheze, s-o prostitueze…”, a declarat tulburată, mama fetei.

Tatăl a povestit și el despre momentul în care partenerul fetei, alături de mai mulți indivizi, au venit la poarta casei ca să amenințe familia.