Caz incredibil în judeţul Satu Mare. Un şofer a fost bătut de o poliţistă după ce i-a spus că seamănă cu Elena Udrea

O poliţistă din judeţul Satu Mare a bătut un şofer după ce acesta i-a spus că seamănă cu Elena Udrea. Supărată peste măsură, agenta l-a lovit până când bărbatul a căzut inconştient.

RomaniaTV.net
21 feb. 2017, 10:40
Caz incredibil în judeţul Satu Mare. Un şofer a fost bătut de o poliţistă după ce i-a spus că seamănă cu Elena Udrea

Şoferul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi a fost dus la spital pentru recoltarea probelor biologice, apoi la sectia de Poliţie din Carei. În timp ce unul dintre poliţişti întocmea procesul verbal, bărbatul a încercat să facă o glumă spunând că poliţista seamănă cu Elena Udrea.

Femeia nu a gustat deloc gluma bărbatului şi a început să-l lovească până când l-a lăsat inconştient, potrivit jurnaliştilor de la informaţiazilei.ro.

Totul s-a întâmplat sub privirile celorlalţi poliţişti care se aflau în încăpere. Mai mult, în mijlocul nopţii, omul a fost scos din sediul poliţiei şi lăsat în stradă. Dimineaţa, medicii de la spitalul din Carei au stabilit că bărbatul a suferit o ruptură de vezică urinară. Acesta a fost transferat la spitalul Judeţean Satu Mare, unde a fost operat de urgenţă.

După apariţia informaţiilor în presă, IPJ Satu Mare s-a autosesizat şi a fost constituită o comisie de cercetare internă pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Citeşte şi O poliţistă a fost bătută de un şofer în mijlocul străzii