CAZ INCREDIBIL. Nu are permis şi nici maşină, dar s-a ales cu 11 amenzi de circulaţie pentru că nu a avut rovinietă

Trebuie sa plateasca 11 amenzi de rovinieta, desi n-ar avea nici masina, nici permis. Asta i se intampla unui barbat din Iasi, care s-a trezit acasa cu o instiintare care l-a lasat mut. Ar fi condus tocmai in judetul Brasov, fara sa aiba rovinieta.

16 mai 2017, 20:05
CAZ INCREDIBIL. Nu are permis şi nici maşină, dar s-a ales cu 11 amenzi de circulaţie pentru că nu a avut rovinietă

Ciprian este bun de plata pentru ca ar fi circulat cu masina fara rovinieta. Doar ca el sustine ca n-are permis, potrivit stirilekanald.ro.

Am primit aceste amenzi pe care le am aici, 11 amenzi auto. Dar n-am avut niciodata nici masina, nicio ora de condus„, spune pagubitul.

Nici n-ar fi putut avea permis de conducere. Barbatul are un dosar de handicap , fiind epileptic dintotdeauna. In Brasov n-a ajuns nici macar cu trenul vreodata.

Niciodata n-am fost in judetul Brasov. Ori e o greseala, ori s-au folosit de datele mele personale. Mi s-a pus poprire pe salariu, din 19 milioane cat am avut, mai am 300 lei„, mai spune el.

Politia Rutiera din Brasov a refuzat sa comenteze. Situatia ieseanului amendat de 11 ori este acum cercetata de oamenii legii, care vor stabili daca este vorba despre o greseala.

Citeşte şi Un şofer, prins de poliţişti beat, fără permis şi înarmat