Caz revoltător! Elev din Botoșani incendiat în timpul cursurilor de la liceu

Un elev de liceu din Botoșani a fost incendiat în timpul orelor. S-a întâmplat luni la Liceul Tehnologic din Flămânzi chiar în momentul în care profesoara, care e și directoarea liceului, a ieșit din clasă pentru câteva minute.

06 apr. 2022, 11:25
Caz revoltător! Elev din Botoșani incendiat în timpul cursurilor de la liceu

Elev din Botoșani incendiat în timpul cursurilor de la liceu. Nu se știe cu exactitate cum s-a întâmplat acest eveniment, însă Inspectoratul de Poliție și Inspectoratul Școlar fac cercetări în acest caz.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoşani, Irina Telişcă, a explicat că incidentul a avut loc, luni, la Liceul Tehnologic de la Flămânzi, atunci când profesoara ieșise din clasă pentru câteva minute.

În urma incidentului, directoarea unității școlare a demisionat din funcție.

Inspectoratul Școlar Județean Botoșani a deschis o anchetă în acest caz. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani, Delia Neniscu, a declarat că poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs incidentul.

“Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Flămânzi s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă. În continuare se efectueaza cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-ar fi produs fapta, urmând ca în funcţie de rezultatele acestora să fie dispuse măsuri legale”, a afirmat purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.

Citește și O maşină a intrat în gardul ambasadei Rusiei la Bucureşti şi a luat foc. Şoferul a murit. Se fac verificări inclusiv pentru un posibil atentat

Citește și Șoferul mașinii care a provocat incidentul de la Ambasada Rusiei este Bogdan Drăghici, președintele Asociației T.A.T.A