Caz revoltător într-un hotel din Timişoara. O mamă şi-a aruncat pe jos bebeluşul de doar DOUĂ luni

O tânăra mămică din Italia, care şi-a aruncat pe jos bebeluşul de două luni în urma unei dispute verbale pe care a avut-o cu tatăl copilului, într-o cameră de hotel în care locuiau, este cercetată de oamenii legii pentru tentativă de omor, transmite Agerpres.

RomaniaTV.net
24 mai 2020, 05:01
Caz revoltător într-un hotel din Timişoara. O mamă şi-a aruncat pe jos bebeluşul de doar DOUĂ luni

Oamenii legii efectuează cercetări sub aspectul săvârșitii infracțiunii de tentativă de omor, după ce femeia și-a aruncat pe jos propriul copil.

Citește și: Un salvator SMURD a avut parte de şocul vieţii. Chemat la un accident, a descoperit că victima era chiar fiul lui

„În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea directă a procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Aurora Voicilă.

Poliţiştii timişoreni au fost sesizaţi, sâmbătă, cu privire la faptul că o tânără şi-a bruscat copilul în vârstă de două luni. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că se confirmă cele sesizate de tatăl copilului. Copilul a fost transportat la spital, iar femeia a fost preluată de poliţişti pentru audieri.

Mama copilului este o italiancă în vârstă de 24 de ani, iar tatăl este un bărbat român în vârstă de 32 de ani.


loading...