Caz revoltător la Botoșani. O femeie și-a omorât soțul, de nervi, de față cu cei 4 copii. Autorităţile i-au aplicat o pedeapsă blândă

O femeie din Botoşani, mamă a patru copii, a recurs la un gest şocant într-un moment de furie. Aceasta și-a înjunghiat mortal partenerul de viaţă.

15 iun. 2021, 13:44
Caz revoltător la Botoșani. O femeie și-a omorât soțul, de nervi, de față cu cei 4 copii. Autorităţile i-au aplicat o pedeapsă blândă

Caz revoltător la Botoșani. Femeia de 41 de ani era maltrată şi abuzată în mod repetat şi se pare că n-a mai suportat violența.

Caz revoltător la Botoșani. O femeie și-a omorât soțul, de nervi, de față cu cei 4 copii

Femeia din Poiana, Flămânzi, judeţul Botoşani a fost condamnată la 5 ani de închisoare cu executare, pentru omor, după ce şi-a ucis soţul, informează botosaneanul.ro. Pedeapsa a fost mai blândă fiindcă magistraţii ar fi luat în considerare faptul că femeia ar fi avut un istoric dramatic, cu abuzuri în familie. Incidentul a avut loc în luna octombrie a anului trecut.

Femeia împreună cu soţul ei de 42 de ani se aflau acasă şi consumau băuturi alcoolice. La un moment dat a izbucnit o ceartă între aceştia.  Femeia a luat un obiect ascuţit şi a început să-şi lovească bărbatul până l-a omorât.

Medicii nu au mai putut face nimic pentru victimă. Femeia a fost reţinută atunci de poliţişti. Ea are patru copii, dintre care cel mai mic de şapte ani, iar cel mai mare de nouă ani. Micuţii au fost martori la aceste scene de o violenţă extremă.

Vecinii dar şi femeia ar fi mărturisit că a avut alături de soţul său o viaţă grea, plină de abuzuri şi violenţă și că nu a mai suportat. Femeia va fi încarcerată iar copiii vor rămâne fie în grija unei rude, fie în grija statului.

Tot azi, un bărbat a fost arestat preventiv de poliţişti după ce a bătut-o pe mama vitregă atât de tare încât a decedat. Incidentele violente sunt peste tot în România. În urmă cu câteva luni, scene şocante s-au petrecut la o şcoală din judeţul Argeş. O elevă a fost bătută crunt de un coleg, în timp ce restul copiilor râd şi aplaudă. Imaginilie şocante au ajuns pe internet.

Bătaia încasată de elevă a fost filmată chiar de către colegii ei. Pe imagini se poate observa cum cel care filmează şi colegii săi aşteaptă la intrarea într-o clasă. La un moment dat, elevul intră în clasă, iar colegii lui intră după el, potrivit Antena 3. Băiatul se duce direct la fată şi încearcă să o lovească cu pumnul în faţă, însă eleva s-a ferit, moment în care a alunecat pe podeaua udă şi a căzut. Elevul a sărit apoi peste ea şi a început să o lovească cu brutalitate.

Citeşte şi: Imaginile groazei la Neamţ. O femeie a fost omorâtă cu sânge rece de fiul vitreg. Soţul ei, găsit mâncat de şobolani