Imaginile groazei la Neamţ. O femeie a fost omorâtă cu sânge rece de fiul vitreg. Soţul ei, găsit mâncat de şobolani

Un bărbat a fost arestat preventiv de poliţişti după ce a bătut-o pe mama vitregă atât de tare încât a decedat.

15 iun. 2021, 08:57
Imaginile groazei la Neamţ. O femeie a fost omorâtă cu sânge rece de fiul vitreg. Soţul ei, găsit mâncat de şobolani

Imaginile groazei la Neamţ. Totul a început în dimineața zilei de 25 mai, când bărbatul în vârstă de 57 de ani, cu domiciliul în Iași, se afla în vizită la părinții lui din comuna Crăcăoani.

Imaginile groazei la Neamţ. O femeie a fost omorâtă cu sânge rece de fiul vitreg. Soţul ei, găsit mâncat de şobolani

În jurul orei 9:00, au fost sesizați polițiștii după ce mama vitregă a individului (o femeie de 84 de ani) a fost bătută rău de acesta. Femeia a fost transportată în stare gravă la spital și se pare că nu a depus plângere pentru faptele fiului vitreg.

După ce a fost eliberată din spital, femeia a fost preluată de același individ și dusă la locuința lui din Iași unde, la mijlocul săptămânii trecute, a decedat. Medicii legiști au stabilit că decesul femeii a survenit în urma loviturilor, astfel că bărbatul a fost reținut și arestat preventiv pentru 30 de zile. Polițiștii fac cercetări și în cazul tatălui bărbatului care, după incident, a fost găsit mort, mâncat de șobolani, în locuință.

Incidentele violente sunt peste tot în România. În urmă cu câteva luni, scene şocante s-au petrecut la o şcoală din judeţul Argeş. O elevă a fost bătută crunt de un coleg, în timp ce restul copiilor râd şi aplaudă. Imaginilie şocante au ajuns pe internet.

Bătaia încasată de elevă a fost filmată chiar de către colegii ei. Pe imagini se poate observa cum cel care filmează şi colegii săi aşteaptă la intrarea într-o clasă. La un moment dat, elevul intră în clasă, iar colegii lui intră după el, potrivit Antena 3. Băiatul se duce direct la fată şi încearcă să o lovească cu pumnul în faţă, însă eleva s-a ferit, moment în care a alunecat pe podeaua udă şi a căzut. Elevul a sărit apoi peste ea şi a început să o lovească cu brutalitate.

În loc să intervină şi să o salveze pe fată din mâinile colegului lor, ceilalţi copii râd şi aplaudă.

Imaginile au fost postate pe internet, iar Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş a anunţat că a demarat o anchetă. Şefii ISJ spun că vor fi luaţi la întrebări şi profesorii şcolii din Dobroeşti.

Citeşte şi: Candidată la primărie, ucisă la o adunare electorală. Ultimul clip cu femeia, înainte de a fi omorâtă VIDEO