Caz revoltător la spitalul din Târgu-Jiu. Două asistente au tăiat mâna unui pacient când încercau să-i scoată o branulă

Două asistente medicale de la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu au fost sancționate de conducerea instituției sanitare după ce au tăiat o parte din mâna unui pacient în timp îi scoteau o branulă.

05 mai 2022, 12:09
Caz revoltător la spitalul din Târgu-Jiu. Două asistente au tăiat mâna unui pacient când încercau să-i scoată o branulă

Două asistente medicale de la secția Medicală I a Spitalului Județean de Urgentă din Târgu-Jiu au fost sancţionate de conducerea unităţii medicale după ce au tăiat o parte din mâna unui pacient în timp îi scoteau o branulă. Femeile au fost sancţionate cu reducerea salariului cu 10% pe perioada următoarelor 3 luni.

Citeşte şi: Studiu alarmant. COVID-19 atacă inclusiv creierul. Cercetător: „Unele persoane persoane nu se mai recuperează niciodată”

Victima este un bărbat în vârsta de 80 de ani, internat luna trecută pe secția Medicală I a unității sanitare. Pacientul fusese adus la spital cu afecțiuni respiratorii, iar pentru vindecare a primit tratament administrat intravenos. La externare, cele două femei i-au îndepărtat branula cu foarfeca, moment în câte l-au tăiat la mână.

Citeşte şi: OMS anunţă o nouă epidemie în Europa. Avertismentul care dă fiori românilor

Rudele pacientului au depus plângere la conducerea spitalului care a demarat o anchetă. În urma verificărilor, cele două asistente medicale au fost sancționate.