Caz revoltător! O actriţă celebră a fost bătută în Cişmigiu, în plină zi: „Nimeni nu a intervenit, erau patru bărbaţi în ochii cărora m-am uitat cerându-le ajutorul”

O actriţă celebră a fost bătută în Cişmigiu, în plină zi. Andreea Hristu spune că este revoltată până la lacrimi pentru că niciunul dintre bărbații care au fost martori la incident nu au intervenit și laudă poliția pentru cum au procedat după ce a sunat la 112.

18 mai 2023, 19:44
Caz revoltător! O actriţă celebră a fost bătută în Cişmigiu, în plină zi: „Nimeni nu a intervenit, erau patru bărbaţi în ochii cărora m-am uitat cerându-le ajutorul”
O actriţă celebră a fost bătută în Cişmigiu

O actriţă celebră a fost bătută în Cişmigiu, în plină zi. Asta s-a întâmplat în Capitală, într-un loc populat, însă, cu toate astea, Andreea s-a simţit singură în timp ce un bărbat a agresat-o. Asta pentru niciunul dintre cei prezenţi nu au sărit să o ajute.

Potrivit declaraţiilor sale, erau patru bărbaţi de faţă, care, în câteva secunde s-au făcut nevăzuţi. Actriţa a împărtăşit cu fanii acest moment teribil, care i-a lăsat un gust amar vizavi de empatia oamenilor.

Citeşte şi: Ioana Ginghină a făcut eforturi mari ca să devină actriță. Amintiri din perioada studenției: „Mă îmbrăcam în clown și împărțeam flyere. Mâncam pâine mucegăită cu margarină”

O actriţă celebră a fost bătută în Cişmigiu, în plină zi

Azi am fost bătută în Cișmigiu, în plină zi, lângă podul ăsta frumos. Da, se poate.

Stăteam pe o bancă, cu o carte și o cafea. Se apropie un individ, nimic suspect, vorbește frumos, vrea să mă întrebe ceva. Îmi cere bani, îi spun nu. Insistă, îi cer să plece. Începe să mă jignească, să mă înjure. Ridic tonul și îl ameninț cu poliția. Continuă. Sun la 112.

Mă trezesc cu el la gât, îmi zboară telefonul pe jos, cu dispecera în apel. Țip. Mă uit în jur după ajutor. Mă lovește cu propria mea plasă cu cărți până se rupe și cad toate răsfirate pe alee. Sunt 4 oameni pe băncile din jurul meu, niciunul nu intervine.

În timp ce individul se îndepărtează zicând în gura mare că eu l-am agresat, se apropie o tânără care va rămâne și martor la dosar pentru o parte din episod. “Bărbații” care au fost acolo de la început s-au evaporat toți.

Polițiștii au acționat impecabil. Nu numai că l-au prins pe individ și l-au dus la secție, dar au fost umani, respectuoși, empatici. Comisarul care mi-a luat declarația la fel. Acum e în mâna procurorului: poate să dispună retenție sau doar control judiciar, adică îi dă o amendă și liber. Așa e LEGEA.

Ce mă înfurie și mă revoltă până la lacrimi e că 1. se poate întâmpla așa ceva în plină zi, într-un parc public, la 20 de metri de un joc de joacă, dar și mai tare că 2. NIMENI NU A INTERVENIT!!! Erau 4 (patru) bărbați care au asistat la tot incidentul, în ochii cărora m-am uitat cerându-le ajutorul și care nici măcar nu s-au ridicat de pe bancă. Nimeni n-a zis nimic, nimeni n-a făcut nimic, au avut grijă să plece înainte să le ceară cineva socoteală. 

La INML costă 38 RON certificatul medico-legal. Ceva îmi spune că e mai mult decât o să plătească vreodată individul pentru faza de azi. Sau poate doar am eu o zi proastă…„, a povestit actrița, pe pagina sa de Facebook.