Caz șocant în România! Motivul absurd pentru care locatarii unui bloc își obligă vecinul să renunțe la câine

Locatarii unui bloc din Alba Iulia au declanșat o agitație uriașă din cauza unui câine. Toată lumea a fost șocată să afle care este problema vecinilor. Stăpânul a fost uluit să audă care este cerința acestora cu privire la animalul său de companie.

29 oct. 2023, 10:34
Caz șocant în România! Motivul absurd pentru care locatarii unui bloc își obligă vecinul să renunțe la câine
Caz șocant în Alba Iulia! Motivul absurd pentru care locatarii unui bloc își obligă vecinul să renunțe la câine

Locatarii unui bloc din Alba Iulia au iscat un scandal de proporții din cauza unui câine. Povestea lui Maiky, un cocker spaniol negru, a devenit virală după ce s-a aflat că vecinii familiei nu suportă prezența acestui patruped. 13 din cei 22 de proprietari ai unui bloc situat în cartierul Emil Racoviță din Alba Iulia au semnat o petiție în care cereau ca familia să relocheze câinele în decurs de 10 zile.

Citește și: A murit Bobi, cel mai bătrân câine din lume. Patrupedul a trăit 31 de ani și 165 de zile: „A făcut mulți oameni fericiți”

Maiky trăiește împreună cu stăpânii săi, Laurențiu, soția lui și fiica lor, într-un apartament închiriat de aproximativ doi ani. Conform tuturor aspectelor legale, toate documentele sunt în regulă, inclusiv contractul de închiriere, iar câinele este înregistrat la asociație. Inițial, nu părea să existe niciun motiv pentru un astfel de scandal, dar unii locatari au găsit un motiv simplu și anume faptul că nu suportă câinele.

Presa locală a relatat că motivul conflictului iscat între vecini se datorează câinelui. Există locatari care pur și simplu nu tolerează animalele și sunt deranjați chiar și de faptul că Maiky și stăpânul său folosesc liftul blocului. Deși câinele nu este zgomotos și este liniștit, vecinii nu vor să-l aibă în bloc sub nicio formă.

Reprezentanții asociației de proprietari au clarificat că nu au primit nicio plângere cu privire la comportamentul sau lătratul câinelui, iar din punct de vedere legal, Laurențiu nu este obligat să renunțe la animalul său de companie. De asemenea, și în alte blocuri din același cartier, există animale de companie, iar locatarii nu au nicio problemă cu aceasta. Prin urmare, este dificil de înțeles de ce unii locatari au atât de multe obiecții împotriva câinelui vecinului lor, mai ales atunci când acesta nu creează nicio tulburare.

Citește și: VIDEO Momente comice la un meci de fotbal din Mexic. Un câine a furat mingea jucătorilor și a fugit cu ea, în timpul jocului