VIDEO Momente comice la un meci de fotbal din Mexic. Un câine a furat mingea jucătorilor și a fugit cu ea, în timpul jocului

Momente comice la un meci de fotbal din Mexic. Un câine a întrerupt jocul și a furat mingea sportivilor. Patrupedul a fugit cu ea și nu a vrut să îi mai dea drumul, spre amuzamentul spectatorilor și a tuturor celor prezenți.

29 sept. 2023, 18:25
VIDEO Momente comice la un meci de fotbal din Mexic. Un câine a furat mingea jucătorilor și a fugit cu ea, în timpul jocului
VIDEO Momente comice la un meci de fotbal din Mexic. Un câine a furat mingea jucătorilor și a fugit cu ea, în timpul jocului

Au fost momente comice la un meci din Mexic. Un câine a acaparat atenţia în partea finală a unui joc din Liga BBVA Expansion MX. Patrupedul i-a împiedicat pe fotbalişti să termine ultimele minute ale partidei, furându-le mingea și refuzând să îi mai dea drumul.

Citește și: Vizită emoţionantă a lui Mihai Neşu în tabăra FCSB înainte meciului de Cupa României cu FC Bihor

Momente comice la un meci de fotbal din Mexic

Întâmplarea hilară a avut loc pe Estadio Tecnológico de Oaxaca, în timpul meciului dintre Alebrijes de Oaxaca şi Dorados de Sinaloa. În ultimele trei minute din timpul adiţional alocat meciului, un câine a intrat pe terenul de fotbal și a întrerupt partida de fotbal, dar ceea ce a fost cel mai amuzant pentru jucători şi pentru public a fost faptul că nimeni nu l-a putut prinde și a furat și mingea de joc, pe care a purtat-o pe întreg terenul.

Câinele a intrat pe teren în momentul în care acţiunea se desfăşura la una dintre porţi. Portarul a avut mingea pentru o clipă, dar a sfârşit prin a-i da drumul şi câinele a prins-o. Odată ce câinele a avut mingea în gură, nu a mai permis ca jocul să continue, iar încercările forțelor de ordine de a-l prinde au fost în zadar. Întreaga situaţie a fost transmisă de postul ESPN.

Având în vedere situaţia deosebită, comentatorii au început chiar să povestească acţiunile câinelui: „câinele a intrat, poliţistul a intrat şi a scăpat, atenţie la câine! Să-l prindem!”, a spus comentatorul ESPN.

Din cauza vitezei cu care fugea animalul, niciunul dintre agenţii de securitate nu a reuşit să-l prindă, ceea ce a stârnit şi mai multe râsete, atât în tribune, cât și pe teren și marginea acestuia.

Situaţia a scăpat de sub control în momentul în care un grup de oameni de ordine a intrat pe teren pentru a prinde câinele, însă niciunul dintre ei nu a reuşit, iar publicul a început să aplaude acţiunile animalului. Până ce meciul a fost continuat au trecut minute bune, în care patrupedul cu mingea în gură a alergat pe tot terenul, urmărit de forțele de ordine.

Citește și: Suma colosală care va fi generată de meciul Elon Musk – Mark Zuckerberg, din cușca MMA. Dana White a dat verdictul

 


Calendar 2024
Calendar 2024