Caz şocant în Alba. Suporter bătut cu tacul, după ce a spus că România nu trece de grupe la EURO 2016

Un bărbat din Alba Iulia a fost bătut cu un tac de biliard într-un bar deoarece nu a fost de acord cu opinia agresorului în ceea ce priveşte şansele naţionalei României de a se califica în optimile EURO 2016.

RomaniaTV.net
16 iun. 2016, 09:42
Caz şocant în Alba. Suporter bătut cu tacul, după ce a spus că România nu trece de grupe la EURO 2016

Un bărbat în vârstă de 49 de ani s-a prezentat la sediul Jandarmeriei Alba şi a reclamat faptul că ar fi luat bătaie într-un bar din apropiere. El prezenta urme de lovituri la nivelul capului, produse, cel mai probabil, conform spuselor acestuia, cu un tac de biliard.

Citeşte şi Albania foloseşte arme sexy împotriva României. Cele mai frumoase adversare ale tricolorilor GALERIE FOTO

Pornind de la semnalmentele furnizate de victimă, un echipaj de jandarmerie a acţionat de urgenţă pentru depistarea agresorului şi a reuşit identificarea acestuia în scurt timp:  Ion T. ( 45 de ani), din Alba Iulia. Se afla în acelaşi local, în avansată stare de ebrietate şi şi-a motivat comportamentul violent prin aceea că prietenul său, alături de care consumase băuturi alcoolice timp de câteva ore, refuzase “să-l mai cinstească”. Acest fapt, coroborat se pare cu opinia victimei potrivit căreia naţionala de fotbal nu mai are şanse de promovare din optimile EURO 2016, l-au făcut să-i aplice acesteia mai multe lovituri, pentru care a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a trebuit transportată la UPU Alba Iulia.

Citeşte şi Naţionala pensionarilor. România din meciul cu Elveţia, cea mai bătrână echipă din istoria Campionatelor Europene

În cauză, jandarmii au întocmit un proces verbal de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe, urmând ca Poliţia Municipiului Alba Iulia să continue cercetările.