Caz șocant în Arad. Două femei, mamă și fiică, au vrut să se sinucidă împreună și s-au aruncat în Mureș

Caz șocant în Arad. Două femei s-au aruncat în râul Mureș, cu intenția de a-și lua viața. Au fost salvate în ultima clipă.

15 iul. 2023, 13:54
Caz șocant în Arad. Două femei, mamă și fiică, au vrut să se sinucidă împreună și s-au aruncat în Mureș

Caz înfiorător în Arad, seara trecută. Două femei, mamă și fiică, au decis să încheie socotelile cu viața și s-au aruncat amândouă, de mână, în râul Mureș. Ajunse în apă, s-au speriat, iar una dintre ele a încercat cu toată forța să se mențină la suprafață.

Din fericire, cineva care trecea prin zonă le-a văzut și a sunat de urgență la 112. O ambulanță a sosit de urgență la fața locului, jandarmii sosiți și ei solicitând și a doua ambulanță pentru cealaltă femeie, potrivit presei locale.

Norocul lor a fost că au fost văzute la timp, iar medicii au reușit să le stabilizeze. Cele două au 52 de ani, respectiv 78 de ani. Nu se știe, momentan, motivul care a dus la gestul extrem.

CITESTE SI: Cum a fost terorizat Liviu Dragnea la închisoare: „Am fost calm până în prima noapte”. Ce spune despre sinucidere (VIDEO)

Rona Hartner a vrut să-și ia viața: „Am avut două tentative de sinucidere de la alcool”

Rona Hartner

a vrut să-și ia viața. Actrița a fost invitată specială în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” și a făcut dezvăluiri, atât din viața personală, cât și din cariera sa vastă.

Artista a dezvăluit că a trecut prin momente dificile și a avut două tentative de sinucidere, influențate de consumul de alcool. “Am un caracter impetuos si am avut si vreo doua tentative de sinucidere de la alcool”, este o parte din răspunsul oferit de Rona Harner, în momentul în care este întrebată în ce o transforma alcoolul.