Caz șocant în Botoșani. Un tânăr de 23 de ani este în stare critică la spital după ce și-a dat foc în fața părinților

Un tânăr de 23 de ani din Botoșani este în stare critică la spital după ce și-a dat foc. Totul a început de la o ceartă cu părinții după ce bărbatul a pierdut banii la jocurile de noroc.

05 oct. 2022, 10:37
Caz șocant în Botoșani. Un tânăr de 23 de ani este în stare critică la spital după ce și-a dat foc în fața părinților

Caz șocant în Botoșani. Un tânăr de 23 de ani, din satul Agafton, se zbate între viață și moarte după ce și-a dat foc în fața părinților săi.

Citește și Scene dramatice într-o școală din România! Profesoară luată la bătaie de o elevă, în timpul orei – VIDEO

Potrivit primelor informații, se pare că bărbatul ar fi luat din casă o sumă de bani, pe care ulterior a pierdut-o la jocurile de noroc. Când a aflat de dispariția banilor mama acestuia l-a luat la întrebări. După un scurt schimb de replici, între cei doi a izbucnit un scandal.

Imediat, tânărul a mers în garajul gospodăriei și a amenințat că își va da foc. Acesta s-a stropit cu benzină, sub ochii părinților care nu au mai apucat să încerce să îl convingă să nu facă un gest necugetat. Tânărul a aprins o flacără și imediat hainele de pe el ardeau ca o torță.

Familia tânărului a reușit să stingă flăcările și a sunat la 112.

La fața locului a ajuns un echipaj SMURD, care i-a acordat acestuia primul ajutor.

“Este vorba despre un pacient de 23 de ani, în stare critică. Prezenta arsură prin flacără, pe aproximativ 80% din suprafața corpului, în scop autolitic, cu benzină. A fost găsit instabil hemodinamic, cu arsuri la nivelul facesului, torace anterior, membre superioare și inferioare, circular. A fost adus în serviciul de urgență, echilibrat hemodinamic, intubat și s-au montat linii venoase periferice și centrale. După ce a foat stabilizat a fost dirijat către Clinica de Chirurgie Plastică Iași. Prognosticul este extrem de rezervat, din păcate”, a declarat medicul primar în medicina de urgență Ramona-Elena Guraliuc, medic-șef al UPU-SMURD.

În urma acestui incident, polițiștii au deschis o anchetă pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat.

Citește și Situație șocantă! O femeie a primit o factură de gaz de 9.000 de lei. Reacția reprezentanților E.ON