Caz șocant în Capitală. Doi indivizi au urmărit un bărbat până în lift și i-au furat din borsetă 8.000 de lei

Doi indivizi au urmărit un alt bărbat până în liftul blocului în care locuia și i-au furat suma de 8.000 de lei din borsetă. Totul s-a întâmplat în Capitală.

04 mai 2023, 22:44
Caz șocant în Capitală. Doi indivizi au urmărit un bărbat până în lift și i-au furat din borsetă 8.000 de lei
Furt ziua în amiaza mare în Capitală

Scene incredibile în Capitală. Totul s-a petrecut în data de 26 ianuarie a acestui an. Secția 13 de Poliție din București a fost sesizată de către un bărbat că, în ziua precedentă, în timp ce se afla în liftul blocului în care locuiește, o persoană i-ar fi sustras suma de 8.000 de lei din borsetă.

„În urma cercetărilor și investigațiilor desfășurate au fost identificați doi bărbați, de 47, respectiv 48 de ani, bănuiți de comiterea faptei, ambii cunoscuți cu preocupări de natură infracțională”, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

Citește și: Monica Odagiu, prima apariție publică după ce a ucis cu mașina un tânăr în Capitală. Actrița a revenit pe scenă: „Mulțumesc că m-ați ajutat să rămân eu”

Potrivit datelor anchetatorilor, în data de 25 ianuarie 2023, în jurul orei 14.00, cei doi bărbați ar fi urmărit victima din incinta unui supermarket din Sectorul 3, pâna la adresa de domiciliu. Ajunși la blocul în care bărbatul locuia, unul dintre suspecți, în vârstă de 48 de ani, ar fi rămas lângă scara de bloc pentu a asigura locul, iar celălalt ar fi intrat în lift cu victima, iar mai apoi, profitând de neatenția bărbatului, a reușit să sustragă din borseta acestuia suma de 8.00o de lei.

Citește și: Scandal pe locul de parcare. Primar din Capitală, plângere penală pentru abuz: „Fără hoți în funcții publice. Tocmai acești primari încalcă”

„În baza mandatelor de aducere puse în aplicare, cei doi bărbați au fost depistați și conduși la audieri. La data de 3 mai a.c., bărbatul de 48 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală. Față de celălalt bănuit s-a dispus cercetarea acestuia în stare de libertate.

Cercetările sunt continuate de către Secția 13 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și complicitate la furt”, a precizat Poliția Capitalei.