Scandal pe locul de parcare. Primar din Capitală, plângere penală pentru abuz: „Fără hoți în funcții publice. Tocmai acești primari încalcă”

A început un adevărat război între primarul Sectorului 2 și numărul 2 din Ministerul Muncii pentru un loc de parcare. Cristian Vasilcoiu, secretar de stat , i-a făcut plângere penală primarului Sectorului 2, Radu Mihaiu, acuzându-l de abuz în serviciu.

28 apr. 2023, 16:41
Scandal pe locul de parcare. Primar din Capitală, plângere penală pentru abuz: „Fără hoți în funcții publice. Tocmai acești primari încalcă”

Cristian Vasilcoiu a spus că nu suportă impostura, hoția, minciuna și abuzul, motiv pentru care a decis să depună plângere penală.

Citește și Veste bună pentru bucureșteni! Festivalul Lights On revine în parcurile din Sectorul 2. Radu Mihaiu: „Vă mai aduceți aminte de Gaia?”

„Fiindcă nu tolerez impostura, hoția, minciuna și abuzul am depus plângere penală, pe motiv că din dorința de răzbunare politică mi-a luat abuziv locul de parcare plătit anticipat pentru tot anul 2023, fără a mă notifica sau a îmi comunica un act de reziliere în acest sens, iar acest aspect l-am aflat, ad-hoc, de la noul concesionar! Fără hoți în funcții publice e lozinca USR, pe care tocmai primarii acestei uniuni o încalcă!”, a declarat Cristian Vasilcoiu.

Edilul de la Sectorul 2 îl ataca, zilele trecute, pe Cristian Vasilcoiu, despre care spunea că plânge cu lacrimi de sânge după ce a rămas fără loc de parcare.

Citește și Radu Mihaiu, primarul USR al sectorului 2, şi-a pierdut răbdarea cu Nicuşor Dan: „Am obosit să tot ascund sub preş problema! Ne cad copaciii în cap”