Caz şocant în Capitală! O femeie a dispărut după ce a retras 20.000 de lei de la o bancă. Soţul o aştepta în parcare

Caz șocant! O femeie a dispărut astăzi, după ce retras 20.000 de lei de la o bancă din Sectorul 3 al Capitalei. Soţul său o aștepta în parcare, unde femeia nu a mai ajuns.

RomaniaTV.net
16 sept. 2020, 20:15
Caz şocant în Capitală! O femeie a dispărut după ce a retras 20.000 de lei de la o bancă. Soţul o aştepta în parcare

Cumnata femeii dispărute a explicat la România TV că a fost la bancă să scoată bani, iar la scurt timp nimeni nu a mai ştiut nimic de ea.

„Astăzi, în jurul orei 12, cumnata mea a fost împreună cu fratele meu, soţul ei, la bancă, undeva pe Pallady, sectorul 3. Fratele meu a aşteptat-o în maşina parcată în faţa băncii. A aşteptat-o o jumătate de oră, iar apoi s-a trezit că nu mai vine. A mers la bancă, le-a întrebat pe doamnele de acolo, au spus că a scos suma de bani şi a plecat”.

Poliţia a cerut imaginile suprinse de camera de supraveghere, însă cei de la banca respectivă au refuzat să le dea, a mai dezvăluit cumnata femeii.

„Fratele meu a sunat la 112, a venit un echipaj de poliţie. Aceştia au cerut să intre în bancă să ceară filmare de pe camerele video, cei de la bancă au refuzat să dea imagini cu ea. Ne-au ţinut pe la secţia 13 până la ora 9-9 şi ceva şi încă nu ştim nimic despre ea. A scos de la bancă 20.000 de lei. O sumă destul de măricică. Cei de la bancă nu au vrut să ne dea imagini de la bancă”.

Femeia nu avea niciun motiv să plece de acasă de bună voie, avea o relaţie foarte bună cu soţul şi cu copiii, a mai explicat cumnata ei.

„Noi nu ştim dacă mai trăieşte, poate a luat-o cineva. Ea când mai venea de la bancă ne povestea că era cineva în faţa băncii şi că ar urmări-o. Cei de la Poliţie nu prea şi-au dat interesul. Telefonul ei e închis. Are trei copilaşi, două gemene de şase ani. Noi ne gândim că i s-a întâmplat ceva. Altfel, nu avea de ce să plece. Ştia că noi o iubim, copilaşii ei, soţul ei, nu au fost probleme în familie”.