Caz şocant în Cluj. Un muncitor vietnamez şi-a ucis colegul şi a fugit

Un conflict între doi muncitori străini s-a sfârșit cu uciderea unuia dintre ei chiar în incinta unei societăți din județul Cluj. Atacatorul este de origine vietnameză și a fugit pentru a nu fi prins de oamenii legii.

RomaniaTV.net
15 aug. 2020, 13:05
Caz şocant în Cluj. Un muncitor vietnamez şi-a ucis colegul şi a fugit

Oamenii legii au fost sesizați cu privire la conflictul dintre cele două persoane și despre faptul că unul dintre aceștia a fost lovit un obiect tăietor-înțepător.

Citește și: Taximetristul din Cluj care şi-a OMORÂT băieţelul de opt ani, gest disperat în arest. „Îşi strigă fiul”

”La data de 15 august a.c., în jurul orei 11.00, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că, în incinta unei societăți din comuna Apahida, unde își desfășoară activitatea mai mulți cetățeni străini, a avut loc un conflict spontan între 2 dintre aceștia, în urma căruia unul dintre bărbați i-a aplicat o lovitura cu un obiect tăietor-înțepător celuilalt.

Bărbatul de origine vietnameză a fugit de la fața locului pentru a nu fi prins de oamenii legii. La scurt timp, au fost mobilizate forțe din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Serviciului Criminalistic, Compartimentului Canin din cadrul Serviciului de Ordine Publică, Poliției municipiului Cluj-Napoca și Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca, pentru depistarea bărbatului.

La aproximativ două ore de la eveniment,bărbatul a fost depistat de către polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale și ai Poliției municipiului Cluj-Napoca, pe raza localității Apahida, ascuns în vegetația de pe malul Someșului.

Cu acesta ocazie s-a stabilit identitatea acestuia, fiind vorba despre un cetățean de origine vietnameză, de 36 de ani.

Cauza a o preluată de către procurii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.” se arată într-un comunicat al IPJ Cluj.