Taximetristul din Cluj care şi-a OMORÂT băieţelul de opt ani, gest disperat în arest. „Îşi strigă fiul”

Takacs Gyorgy, taximetristul suspectat că şi-a ucis fiul de opt ani, ar fi distrus de durere. Aflat în spatele gratiilor, bărbatul ar fi dat de înţeles că-şi regretă fapta odioasă.

RomaniaTV.net
15 aug. 2020, 07:59
Taximetristul din Cluj care şi-a OMORÂT băieţelul de opt ani, gest disperat în arest. „Îşi strigă fiul”

Takacs Gyorgy se află în arest preventiv şi a ajuns la capătul puterilor.

”Își strigă fiul și este îngenuncheat de durere. A realizat ce a făcut și regretă enorm. Nici măcar nu a contestat măsura arestării preventive”, au precizat surse judiciare, citate de Cancan.ro.

Primele declaraţii ale mamei copilului înjunghiat în inimă: „De ce nu m-a omorât pe mine? De ce a trebuit să moară un îngeraş” VIDEO

Takacs Gyorgy și mama copilului său erau divorţaţi de aproape un an. Foştii soţi împărţeau custodia băiețelului lor şi urmau să facă partajul. În urmă cu două săptămâni și jumătate, Takacs Gyorgy și fiul său de opt ani au fost într-o vacanță în Ungaria. Băiatul ar fi trebuit să ajungă la mama lui, însă tatăl amâna momentul.

Pe 26 iulie, mama băieţelului a cerut ajutorul Poliţiei, iar fostul ei soţ şi fiul lor au fost daţi în urmărire generală. Femeia nu a putut lua legătura cu tatăl băieleţului deoarece avea telefonul închis.

Citeşte şi: Noi detalii în cazul copilului înjunghiat de propriul tată. Ce a făcut mama când a aflat că băieţelul a fost omorât

Pe 28 iulie, micuțul a fost găsit înjunghiat în inimă, în mașina tatălui său, abandonată pe un drum din localitatea clujeană Lita. 

După comiterea faptei, taximetristul a încercat să se sinucidă, însă medicii au intervenit la timp şi au reuşit să-i salveze viaţa.

Un copil de opt ani, dat dispărut în urmă cu câteva zile, a fost găsit mort în maşina tatălui său

Takacs Gyorgy a fost arestat preventiv pe 29 iulie, prin decizia Tribunalului Cluj. Bărbatul le-ar fi spus polițiștilor că dorința fiului său ar fi fost să fie omorât.