Caz șocant în Constanța. Un adolescent de 18 ani și-a pierdut viața după ce a primit un pum în față. Agresorul a fost arestat preventiv și riscă ani grei de închisoare

Un adolescent în vârstă de 18 ani și-a pierdut viața în urma unui conflict care a avut loc într-un club din orașul Murfatlar. Un bărbat în vârstă de 21 de ani i-a aplicat victimei un pumn în față astfel încât acesta s-a prăbușit pe asfalt. Adolescentul a murit în drum spre spital.

15 nov. 2022, 15:07
Caz șocant în Constanța. Un adolescent de 18 ani și-a pierdut viața după ce a primit un pum în față. Agresorul a fost arestat preventiv și riscă ani grei de închisoare

Caz șocant în Constanța. Un adolescent în vârstă de 18 ani și-a pierdut viața în urma unui conflict spontan care a avut loc într-un club din orașul Murfatlar. Un bărbat în vârstă de 21 de ani i-a aplicat adolescentului un pumn în față, încât acesta s-a prăbușit pe asfalt.

Citește și Un polițist din Cluj este acuzat că a violat o tânără în timpul unei petreceri. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Tragedia a avut loc sâmbătă, 12 noiembrie 2022, într-un club din orașul Murfatlar. Întregul scandal a pornit după ce victima a împins-o pe iubita agresorului, cel mai probabil din greșeală, potrivit declarațiilor martorilor.

Însă bărbatul de 21 de ani nu a stat pe gânduri și i-a aplicat adolescentului un pumn în față. Lovituara a fost atât de puternică încât, băiatul s-a prăbușit pe asfalt.

”La data de 13 noiembrie 2022, în jurul orelor 03.00, într-un club din oraşul Murfatlar, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, după ce victima o îmbrâncise şi jignise pe concubina sa în apropierea uşii localului public, în mod surprinzător inculpatul a lovit-o cu pumnul în zona capului pe victima N.D., în vârstă de 18 de ani, astfel că i-a provocat leziuni grave la nivelul capului, care au dus la moarte în câteva minute, prin hemoragie subarahnoidiană”, se arată în comunicat.

Marorii care au asistat la cumplitele scene au sunat imediat la 112, iar la fața locului a intervenit un echipaj SAJ, în ajutorul căruia a venit un echipaj SMURD.

Cadrele medicale l-au resuscitat pe adolescent timp de zeci de minute, însă, efortul lor a fost în zadar, din păcate băiatul a murit în ambulanța care îl transporta la spital.

Tribunalul Constanța a decis reținerea pentru 30 de zile a agresorului care riscă ani grei de închisoare.

Citește și Crimă șocantă în Irlanda. O femeie din Oradea a fost ucisă în somn de logodnicul ei