Caz şocant în Dolj: Şi-a împuşcat bunica

Tragedie de neimaginat intr-o familie din Dolj. O adolescenta si-a impuscat bunica. Din pacate, in ciuda eforturilor meicilor, femeia nu a mai putut fi salvata.

RomaniaTV.net
14 oct. 2011, 17:26
Caz şocant în Dolj: Şi-a împuşcat bunica

O femeie de 64 de ani a fost împușcată mortal, azi-noapte, în casă, de nepoata sa. Fata, de 16 ani, a manevrat pușca de vânătoare a concubinului ei, fără să știe că avea glonț pe țeavă și a împușcat-o în zona cervicală. Fata de 16 ani e cercetată, în libertate, pentru ucidere din culpă.
Potrivit primelor informații, Ioana Goangă, de 64 de ani, din satul Sărbătoarea, comuna Bucovăț, a murit, azi-noapte, după ce a fost împușcată, din greșeală, de nepoata ei, Iuliana, de 16 ani. Fata și concubinul ei, care deținea legal o armă de vânătoare, erau în vizită. Fata a manevrat greșit arma pe care concubinul ei, de 22 de ani, a lăsat-o neasigurată și cu glonț pe țeavă într-o cameră și și-a împușcat bunica în cap.
UPDATE: Potrivit reprezentanților Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, care coordonează cercetările în cauză, în aceste momente se face autopsia, însă, din primele date, se pare că glonțul pornit din arma de vânătoare i-a secționat coloana bătrânei, în zona cervicală. Circumstanțele în care s-a produs tragedia urmează să se lămurească în urma audierilor. Concubinul fetei deținea arma de vânătoare legal, avea permis, însă a fost ridicată de polițiști pentru cercetări. În cauză a fost întocmit dosar penal, Iuliana fiind cercetată în libertate pentru ucidere din culpă.