Caz șocant în Pantelimon! O adolescentă a fost violată de opt tineri într-un bloc în construcție

O adolescentă de doar 14 de ani a fost violată de opt tineri, după ce aceasta l-a cunoscut pe unul dintre agresori pe o rețea de socializare. Toți agresorii au fost arestați.

05 feb. 2021, 20:15
Caz șocant în Pantelimon! O adolescentă a fost violată de opt tineri într-un bloc în construcție

Caz șocant în Pantelimon! Opt tineri cu vârste între 17 şi 28 de ani au fost arestaţi într-un caz de viol, victimă fiind o adolescentă de 14 de ani, conform gândul.ro.

Fapta s-a petrecut în ajunul Crăciunului, când, unul dintre tinerii din grup a abordat-o pe Facebook pe fata de 14 de ani, din Capitală. Tânărul de 18 ani din Cernica a convins-o pe tânără să se întâlnească cu el, iar câteva zile mai târziu, băiatul a luat-o de acasă cu o maşină, însoţit de fratele său, în vârstă de 23 de ani.

Citește și: Situaţie critică la Circul din Bucureşti. Acrobat, în stare critică după ce a căzut în cap la „Roata Morţii”

Caz șocant în Pantelimon!  După aproximativ 100 de metri, şoferul a oprit, iar în autoturism s-au urcat alţi doi băieţi, de 17 şi 22 de ani, care s-au comportat ca şi cum întâlnirea ar fi fost una pur întâmplătoare. Ulterior, fata a fost dusă la un bloc aflat în construcţie, din Pantelimon, unde tânărul care o abordase iniţial a întreţinut cu ea relaţii sexuale, timp în care băiatul de 17 ani a chemat alţi patru bărbaţi.

Ulterior, adolescenta a fost luată cu mașina și abandonată pe stradă. Victima a mers la o secție de poliție, iar dosarul a fost preluat de ofiţerii Biroului Agresiuni Sexuale, din cadrul Serviciul Omoruri şi procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Cei opt agresori au fost ridicați de la domiciliu, joi, în urma a cinci percheziţii domiciliare, iar vineri au fost arestaţi preventiv. Singurul care nu a violat-o pe fată este băiatul de 17 ani, urmând ca acesta să fie acuzat de complicitate la viol.

Bătaie violentă în trafic, după un accident rutier! Două femei s-au păruit

Bătaia în trafic dintre două femei a atras toate privirile. S-a întâmplat în Iași, după ce două autoturisme s-au ciocnit. După impact, șoferițele s-au dat jos din mașini pentru a evalua pagubele și au început să se certe ca la ușa cortului, în fața tuturor participanților la trafic. De la jigniri până la violență fizică a mai fost un singur pas.

Femeile au început să lovească cu pumnii și să se păruiască, în timp ce martorii priveau șocați.