Caz ŞOCANT în showbiz. În plină stradă, un cântăreţ celebru de la noi şi-a snopit în bătaie iubita

Caz de-a dreptul uluitor in showbiz-ul romanesc! What's Up, unul dintre cei mai in voga cantareti din industria noastra muzicala, si-a snopit in bataie logodnica, lovind-o cu pumnii, cu picioarele - si chiar cu o shaorma in fata - in plina strada.

15 ian. 2014, 22:04

What’s Up, care a lansat doua mari hit-uri in 2012 si in 2013 – este vorba despre „K la Meteo” (cu Andra) si, respectiv, „Arme” (cu Amna), s-a logodit cu iubita lui, Simina, in urma cu doar cateva saptamani. Casatoria lor este serios pusa sub semnul intrebarii din cauza a ceea ce s-a intamplat in noaptea dinspre duminica spre luni, in fata unui restaurant de tip fast-food din Bucuresti.

„Doamna a venit cu doua persoane: iubitul ei (n.r. What’s Up) si un prieten de-al lui. Ea conducea masina. Ei au coborat sa comande o shaorma. Am vazut cum a luat-o la bataie. Au luat-o amandoi la bataie! Nu am mai vazut asa ceva. I-au dat cu shaorma in fata, cu pumnii si cu picioarele… si cu scrumiera. A luat scrumiera si a spart geamul de la fast-food. Fata zbiera, plangea”, a povestit un martor ocular la Antena 1, potrivit cancan.ro.

Potrivit barbatului care a asistat la oribila scena, cantaretul s-ar fi aflat, din cate se pare, intr-o stare avansata de ebrietate. „Era cam in neregula, avea o stare cam anormala”, marturiseste martorul ocular, sustinand ca scandalul a luat sfarsit de-abia in momentul in care si-au facut aparitia oamenii legii, care l-au incatusat pe cantaret.

I s-a facut dosar penal

Surse din cadrul Politiei Romane au declarat ca exista deja un dosar penal pe numele cantaretului. Curios este insa urmatorul aspect. Lui What’s Up nu i s-a facut plangere pentru vatamare corporala, ci pentru distrugere – a spart geamul restaurantului fast-food in fata caruia a avut loc scandalul.

Reactia logodnicei: „A fost o joaca”

Si mai strigatoare la cer este reactia logodnicei. Simona confirma incidentul din fata fast food-ului respectiv, insa infirma dimensiunea faptelor, sustinand ca totul a fost, in mare parte, o gluma a iubitului ei. „A fost o joaca”, a declarat viitoarea sotie a lui What’s Up.