Caz șocant în Slatina! Și-a înjunghiat concubina, apoi a ieșit în fața blocului și a strigat în gura mare că el este criminalul.

Un bărbat din Slatina și-a ucis concubina cu mai multe lovituri de cuțit, apoi a ieșit în fața blocului și a început să strige în gura mare că el este autorul crimei.

31 mai 2023, 15:28
Caz șocant în Slatina! Și-a înjunghiat concubina, apoi a ieșit în fața blocului și a strigat în gura mare că el este criminalul.

Tragedia a avut loc într-un imobil de pe strada Armoniei, din municipiul Slatina. Bărbatul de 51 de ani și-a ucis concubina, care avea 28 de ani, aplicându-i mai multe lovituri de cuțit. După ce a înfăptuit crima, el a ieșit, pur și simplu, în fața blocului și a început să strige în gura mare că el este cel care i-a luat viața tinerei.

Citește și  MAE, atenționare de călătorie pentru românii care merg în Bulgaria, Grecia sau Turcia în minivacanța de Rusalii

“La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, care a identificat trupul unei tinere, în vârstă de 28 de ani, din municipiul Slatina, care prezenta leziuni incompatibile cu viaţa. De asemenea, a fost identificat şi un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din municipiul Slatina, bănuit de comiterea infracţiunii, care se află în custodia poliţiştilor”, a transmis IPJ Olt.

Citește și Incredibil! Un șofer român de TIR a fost arestat și amendat cu peste 5 milioane de euro în Franța

În acest caz, Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt a preluat cercetările pentru a stabili motivele unui asemenea gest, dar  şi pentru dispunerea măsurilor legale.